Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3.5 ön Cam Altı Su Kanalı ızgaralarının Sçkümü


Yüksel Türkcan

Soru

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Bugün fırsattan istifade arabayı temizledim. Temizlemişken tam olsun dedim. Ön cam altındaki su tahliye yollarının üzerindeki plastik parçanın altı hep çamur gibiydi. Onu da söküp temizledim. Sökerken kibar davrandım oynamadı bile. Az sert asıldım yanlarından bu sefer çıktı. Temizliği yaptım takarken dişleri de kontrol ettim kırdık mı diye lakin kırık desem değil bilemedim her dişte yarım çentik var diğer yarısı da aracın üzerinde ki o plastikte. Kırmış olsam düşer. Neden aracın üzerinde kalsın? Nasıl söküldüğünü bilen var ise söküp dişlerin fotoğrafını atabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Söküp daha önce görmeyenlerin fikrini de alabilmek için 1-2 fotoyu da siz bize göstermiş olsaydınız keşke ? 

Ayrıca, sökmüşsünüz tamam ama sonrasını yazmamışsınız? Takmadınız mı yerine, hala sabit mi? Eskisi gibiyse sorun yok demek. Takılamadı mı? O halde yanlış giden şeyler var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Şöyle anlatayım söktükten sonra yerine fit bir şekilde oturdu. O an fotoğraf çekmek aklıma gelmedi sonradan da sökmeye korktum. Bir fotoğrafta görmüştüm forumda sökük halini hangi konu hâla bulamadım. Sorun şu ki arka kısmından yani camdan tarafta kalan kısmından tutunca bir miktar yukarı kalkıyor ortalama yarım santimden daha az havaya kalkıyor aceba bu daha evvelden varmıydı servise mi gitsem çözemedim. Serviste de herşeye randevu istiyorlar. Ustaya bir konuyu danışmak için bile randevu alıyorum. Halbu ki usta bir iki dakikasını ayırsa ona göre randevu alsak daha sağlıklı olur. Çünkü çok yakınımda değil git gel 25 km yol gidiyorum.

--0 dakika sonra eklendi--

Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa esnemenin videosunu çekip paylaşabilirim.

--6 dakika sonra eklendi--

Bir yerden servis manueli bulabilsem o da olurdu ama bulamadım Parça tam olarak şu  esneyen kısım ise solda kalan yani cama paralel yukarıdaki kısım.

s-l16001.jpg

s-l1600.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Rica etsem bir videosunu alabilir miyim az kaldı sitedeki focuslara inip bakacağım moralim bozuldu. Sadece cama paralel olan yukarıda kalan kısmı yukarı doğru kalkıyor ama kesinlikle çıkma vs yok. Video olursa çok tatlı olacak

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.