Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

9+1 Minibüs Vip Araç önerisi


Mustafa Çakıroğlu

Önerilen Mesajlar

Herkes seçimi bekle dese de sanırsam böyle bir işe girmenin zamanı geldi.

Taksiciyim biliyorsunuz. 4 kişinin bavulunu Edirneden alıp ta Atatrük Havalimanına götürmek f3,5 bagajına sığdırmak çok zor. Sırf bu iş için orjinal servisten thule port bagaj aldım. 4 kişi denildi mi yolcu ilk olarak bavul soruyorum ?

Herneyse zaten ticari taksi içinde artık focus olması çok önemli değil. 2013 yılında ötv indirimi yokken benim focus taksi olmam bir ayrıcalıktı ama artık ötv den herkes lüks araç aldı. Kaçınılmaz olarak basit araca yönleneceğim 26 Ekimde ötv den aldığım aracı satma tarihi bitince.

Yazının başına dönüyorum tekrar. Bir büyük araç almanın zamanı geldi sanırım. Artık lüks olmakan çıkmaya başladı ve bu duruma doğru sürüklenmeye başlandım sanırsam.

Tourneo Customların bir çoğu otomabil ruhsat kaydı olduğu için ve minibüs olanlarında arka 3 lü koltuklarından dolayı bagaj sıfır olduğu için açma lan minibüs deluxe serisinden olacak. Transit Custom olacak yani. Hazır önümüzde yaz böyle bir yatırım yapmayı planlıyorum. Kredibiliteyi de ayarladım gibi.

Tekrar 5 sene krediye giriyoruz hadi bakalım ?

Görüş, desteğinizi ve motivasyonunuzu bekliyorum :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkada konfor önemli ise tourneo + havalı süspansiyon. Koltuklar düzenlenir ve gerekirse kalkar bagaj sorun değil bence.

https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-makyajli-ford-tourneo-custom-tanitildi/

Uzun şasi, Titanium + havalı: Güvenli ve konforlu olur. 

 

Tabi bu önerim bütçe bağımsız, bütçe önemli ticaret yapılacak çünkü. Kombi Van da olabilir tabi. 170 ps olması iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 dakika önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı:

Belgeli ticari olacağı için torneo olamıyor. Minibüs ticari olması gerekiyor. Keşke olsa havalı süspansiyon çok iyi giderdi !!!

Rize'de minibüsleri Tourneo olarak görmüştüm, belki başka bir detay vardır bilemiyorum. Tourneo ticari taxi olamıyor mu peki kesin bilgi mi?  Ben pek Türkiye'deki düzeni anlayamadım her zaman bi şeyler de değişiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben ticari taksi yapmayacağım. Yurt içi, yurt dışı tarifesiz belgeli taşımacılık yapıcam. Vip taşımacılığının resmi olanını yapıcam. Rize’ dekiler minibüs doğrudur ama arka kaltuklardan bagaja sıfır yer kalıyor. Konferans koltuklu ya uber uyumlu almam gerekiyor. Proje ile otomobilden minibüse geçiş artık olmuyor. Önceden proje çizdirip geçiliyordu ama ben o treni kaçırdım ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 saat önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı:

Görüş, desteğinizi ve motivasyonunuzu bekliyorum

Mustafa tebrikler kardeşim ???

Başarılar diliyorum, Ford ticaride öncü zaten ve yedek parça fiyatları/servis bakımından doğru seçim olduğunu düşünüyorum. (Servisleri tanımanın da avantajı var)

Allah hayırlı işler versin...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence ne kadar Ford kullanıcısı olsamda ve Ford'ları beğensemde V.İ.P araç denildiğinde bu işte en iyisi Mercedes'tir. 1) Marka algısı var.İsterseniz Mercedesten daha pahalı bir Ford alın gene insanlar onu beğenir. 2)Marka algısından hariç olarakta Mercedes kalite olarak zaten iyi bir araç.Tek eksi yönü fiyatı diğerlerinden daha pahalı.Ek olarakta Uber uyumlu olmam gerekiyor demişsiniz zaten  Uberlerin %90'ı Merdecestir.Diğerlerinden farklı olmamış olursunuz. İyi Günler.. ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.