Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Renault Clio 5


Erhan Er.

Önerilen Mesajlar

İçi güzel de dışı heyecanladırmadı çünkü hiç fark yok. Motorlar vs de belli olmadığı için henüz yazı yazma ilgimi çekmedi. Zaten part part tanıtmalarındaki amaç da sadece içinin yenilenmesi muhtemelen. Her şey açıklansın detaylıca yazar/okur inceleriz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Motorunu bilemiyorum ama ilginç özellikleri var. Mesela 390 litre bagaj hacmi demiş, çoğu C segmenti hb'de yok bu değer. Giriş seviyesinden itibaren full led farlar, 7"/10" opsiyonlu dijital gösterge, 9.3" multimedya ekranı, elektrikli park freni vs iddialı özellikler, (C segmenti için bile, ki bu araba B segmenti). Çok güzel değil belki ama çirkin de değil. Mantık arabası işte ? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peynir ekmek gibi satacak yine. Polo ya tercih edilebilir kesinlikle, iç tasarım Polo ya göre ilk kez kaliteli ve güzel görünüyor. Fiesta sürüş kalitesi ve zevki dışında geride kaldı bile yeni model olmasına rağmen. Üstelik donanımların çoğunu da TR'ye getirmiyorlar(Led far, direksiyon-koltuk-ön cam ısıtma, kapı koruma plastiği, Vignale paketi gibi). Bir zamanların satış lideri Fiesta'yı ne hallere düşürdün Ford.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.