Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Türk Telekom Dijital Depo


Önerilen Mesajlar

Tam boyutlu resim saklama ve / veya depolama alanı satın alma ücretleri yanında rpi ve hdd ucuz kalıyor. Benim ücretsizden kastım aslında raspberry'yi aslında başka bir iş için almamdan dolayıdır. Ayrıca kendisi de ufak olduğu için ona bağlı olan 2.5" lik disk ile beraber sakar ellerin kolay ulaşamayacağı bir yerde güzelce saklanabiliyor. Wifi'si de olduğu için sadece elektrik bağlamak yeterli. 

 

Raid konusunda haklısınız. Henüz onu tam araştırmadım. Şimdilik manuel raid yapıyorum. ? Yedekleri düzenli aralıklarla kendim ikinci bir diske alıyorum şimdilik. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Diskten diske kopyalamada Robocopy ve benzeri şeyler güzel. Log da alan bir kopyalama programramı takip ve düzenli artan yedekler için işi kolaylaştırıyor.

Zamanında yeni kurulan cloud'lar sınırsız yüklemeye izin veriyorlardı da millet nasıl cılkını çıkarttıysa onlar da sistemi değiştirdi tabi ? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

14 saat önce, Olcay Sert yazdı:

film dizi siteleri sağolsun ? 

ohannes bu aklıma gelmediydi, oraya yükleyip oradan stream mi yapıyorlar. Ben de masum masum düşünüyordum bu adamlar bu kadar datayı saklayıp bu uyduruk reklamlarla nasıl kar ediyorlar diye de data tutma maliyetleri işçilik hariç sıfır o zaman

  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.