Alper Sakallı 73 Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2018 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2018 Selam Arkadaşlar. 2012 model Focus aracımdaki spor yayları standart yaylalarıyla takas etmek isteyen olursa İstanbul Avrupa Yakası'ndayım. Zıplama, vurma, sekme yapmıyorlar. Aldığımda üstündeydi. 0532 456 27 54 Teşekkür ederim. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.506 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Marka model yazmakta fayda var. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Alper Sakallı 73 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Merhaba Yakup Hocam. Markasını bilmiyorum. Aracımı 2. El aldığımda üzerinde takılıydı. 3 tane suv kullanmış biri olarak sadece benim tarzım değil. Bu yüzden takas etmek istiyorum. Saygılarımla Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Ozan Kar 7.411 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Eğilip bakarsanız renginden bir çıkarım yapılabilir belki. Aslında bunu yazma nedenim, spor yay yerine basılmış hatta kesilmiş olma ihtimali. Eğer öyle ise zaten çöpe atıp yenisini almak lazım. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Alper Sakallı 73 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Yayın resmi bu arkadaşlar. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.