Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Turkcell Cepten Wifi Paylaşımı ücretli Olacak


Önerilen Mesajlar

Turkcell sonunda geri vites yaptı.Hızlı Giriş adında bir uygulama yapacaklarmış.Bu hızlı girişi kullanacak aboneler ücret ödemeden internet paylaşımı yapabilecekmiş.Hızlı Giriş uygulamasının ne olduğu yakın zamanda açıklanacakmış.

 

https://www.webtekno.com/turkcell-genel-muduru-kaan-terzioglu-ndan-son-dakika-hotspot-aciklamasi-h59860.html

 

Son olarak Türk Telekom da bir açıklama yaptı.Herhangi bir ücret talep edilmeyecekmiş.Yıllardır biliyorduk ama böylelikle Turkcell in ne kadar yamyam bir şirket olduğunu daha iyi anlamış olduk.

suat coşkun tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Turkcell rezil oldu ,açıklaması o kadar saçma ki anlatılamaz.

 

Sözde bizi koruyormuş ancak hala ne paketi alırsan al yine cepteki kotan bitiyor beni koruması ek 9 ila 19 lira alması oluyor teknik olarak. Sonuçta geri vitese geçerken iyice saçmaladılar. Abi bu paketlerin hiçbiri yine bir şeyi korumuyor, kotam bitiyor. Yani çözüm değil kesinlikle.

 

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/hotspot-2-gb-paketi

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Hotspot paketi kapsamında saptanamayan veri kullanımları paket dışı olarak ücretlendirilebilir."

Şunu saplanamayan okudum ya la :kıhkıh:

Umarım bunun tespit edilmesini engelleyen bir alternatif çözüm çıkar, telefonun ekran çözünürlüğü ortalama bir laptop'ınkinden yüksekken böyle saçmalıklarla uğraşılması pek garip.

Telefona aldığım dex pad ve hdmi kablosunun bu kadar çabuk geri dönüş yapmasını da beklemiyordum gerçi de yine de memlekette sağda solda bu rezilliği yaşamamamın yolunu arayacağım tabiki de

--2 dakika sonra eklendi--

Vodafone'un kafası rahatmış bu konuda neyseki:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/vodafonedan-hotspot-aciklamasi-41062287?

 

 

  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Konuya biraz geç girdim ama ben şöyle düşünüyorum. Manavdan portakal aldım eve gidiyorum yolda bir tanesini yedim, eve geldim evde misafirler var tabi doğal portakalları kestik yemeye başladık, ardından manav geldi, dedi ki ; portakalların parasını alayım, #Turkcell denen teknoloji saçmalağının yaptığı da tam bu işte.... 

Doğukan Özçelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 saat önce, suat coşkun yazdı:

Bir uygulama yapacaklardı.Heniz ses seda yok.Bence rezil olduklarını anladılar.Korkmuş kedi gibi sessizce konuyu kapatacaklar.

geçen gün hesabıma giriş yaparken kullanım şartları değişti yenisini onayla dedi, okumadan onayladım ama bununla ilgili bir güncelleme yaptılar diye düşünüyorum.

  • Şaşırmış 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şu an online den Turkcell e soruyorum..Konuştum kesinlikle hiçbir ücret alınmayacakmış ve saçma sapan bir uygulamadan bahsetmişlerdi.O uygulamada olmayacakmış.Kısacası kuyruklarını sıkıştırıp konuyu sıvıştırdılar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En son mhs ile görüştüğümde uygulama da yok demişlerdi.Biraz önce iPad e paylaşım yapayım dedim ve hızlı giriş diye bir SMS geldi.Linke tıkladıktan sonra cep telini girerek hızlı giriş yaptık.Ama ne olduğunu anlamış değilim hala.Giriş yapınca para mı alınacak?Ah Turkcell ne gerek var böyle işlere...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

17.01.2019 - 17:21 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Bu arada Vodafone çekmiyor! Yani Turkcell gibi çekmiyor ve evet hala. 2 yıllık sürem bitince mecburen Turkcell'e döneceğim gibi. 

Yakup merhaba,

 

Cihaz olarak ne kullaniyorsun ve bu cekim sorunun ev veya is yerinin icinde mi yoksa genel olarak mi oluşuyor?

 

Eger sorunun ev veya isyerinde ise wifi uzerinden aramayi aktif edersen ( İphone 6S ve ustu, Huawei ve Samsung ust modellerde oluyor) sorunun bir nebze duzelecektir. Ama genelse yapacak birsey yok tabi. 

--4 dakika sonra eklendi--

Günümüz şartlarında operatörler artik telefon hizmetinin yaninda urun ve servisler ile karlilik elde etmek istiyorlar. Zira konusma veya internet artik kar getirmiyor ve maliyetine yapiliyor. Bu sebeple önümüzde daha cok sey göreceğiz. 

 

Ozellikle kurumsal hizmet alan firmalara ses hizmeti dışında teknolojik anlamda tum hizmetler verilmeye çalışılıyor araci firmalar ile. Gsm degil teknoloji firmasi olmaya ugrasiyorlar.  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

iPhone 6s kullanıyorum, çekmiyor derken hiç çekmemesinden ziyade internet hızı ve kapsamı Turkcell kesinlikle daha iyi diyorum. Her yerde durum aynı. WiFi aramayı çekim gücü iyice yoksa açıyorum ama dediğim gibi benim hız şikayetim var. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.