Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç önerisi


Oğuzhan Eriklioğlu

Önerilen Mesajlar

otomatik değil ama manuel öneririm ? özellikle 2. elde otomatik focus bana göre riskli. bildik tanıdıktansa ve mekatroniği ve beyni değiştiyse düşünülebilir. yakıt olarakta manuel bi tık daha iyi. tabi bu söylediklerim benzinli otomatik için geçerli dizele bişey diyemem. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

DSG ne kadar riskli ise PS de o kadar riskli. İyi bir inceleme sonrası alınabilecek gayet zevkli kullanışı olan bir otomatik. Fakat sıradan expertizde bu riskli asla kaldıramassınız. İyi bir yetkili serviste işini bilen başteknisyen incelemesi öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sağolun yanıtlar için. Daha önce hep japon kullandım. Doğrusu japonlarda otomatik şanzumanda hiç sorun yaşamadım. Şanzan konusundan farklı olarak sizce mk3 lerde 1.6 benzinli mi yoksa 1.5 tdci mi tercih edilmeli. Benim yaptığım araştırmalarda 1.5 tdci biraz öne çıktı sanki. Sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, Oğuzhan Eriklioğlu yazdı:

Japonlarda hic kilometre takıntım olmuyordu. Peki ford da da aynı şekilde midir? Dizel alacağımı dusunursek?

çift kavrama bir şanzıman hiç bir zaman tork konvertörlü kadar sağlam olmaz. ancak şans her zaman etken, şanzımanı ne marka bilmiyorum ama 80-90 bindeki sonatanın şanzıman dağıldı geçenlerde, tam olarak dağılmadı da bişeyi kırılmış r 2 4 e geçmiyordu. 2570tl tuttu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kullanıcıyla da alakalı. Bende bundan önce 2004 asm yarı otomatik şanzıman fiesta vardı. 12 sene tek kuruş masraf çıkarmadı. Bu şanzıman için çok arıza çıkarıyor diyorlardı. Bildiğin aracı almakta fayda var. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.