Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Bekleyen Motorda Rolanti Dalgalanması Ve Stop


Furkan Baytar

Soru

Merhaba herkese öncelikle. Birkaç ustaya gittim sorunumu çözemediler. Daha doğrusu pek anlayan usta yok bulunduğum yerde. Neyse sorunu söyleyeyim.

 

Focus 2012 1,6 tdci aracım var. Benim araçta giderken bi sıkıntı yok. Durup çalıştırınca da herhangi bir sıkıntı yok. 1 gün durunca çalıştırınca sadece çok az devir dalgalanması oluyor bir 30-40 saniye sonra normale dönüyor dalgalanmıyor. Ama mesela 3-4 gün durduktan sonra çalıştırınca zor çalışma, çalıştıktan sonra rölantide devir dalgalanması, ve hatta çoğu zaman çalıştıktan bi 5-10 saniye sonra da stop etmesi sorunu var. 3-4 gün bekledikten sonra çalıştırıyorum zorlansa da çalışıyor ama devir dalgalanıyor ve stop ediyor. En son çalıştırıp çalışır çalışmaz çok az gaz veriyorum öyle bir 15-20 saniye bekleyip bırakınca sorun kalmıyor. Var mı başına benzer birşey gelen, ya da fikri olan? 

Furkan Baytar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
10 saat önce, Furkan Baytar yazdı:

Deme be

--53 dakika sonra eklendi--

Kızdırma bujisinde sıkıntı olabilir dedi birkaç arkadaş ama. 

İzmirde kızdırma bujisi hiç olmasa dahi arabanız çalışır. Dert depodaki pompadan başlayıp, dizel filtresine, oradan yüksek basınç pompasına, oradan yakıt rayına ve en son enjektörlere kadar uzanabilir. Düzgün muayne etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Dün araba 3 gündür çalışmamıştı ustayı çağırdım gelsin görsün diye çalışınca stop ettiğini. Nasıl bi işse normalde 3-4 mari uğraştığım araba tek marşta zorlanmadan çalıştı sadece biraz dalgalanma yaptı ona da normal dedi stop etmedi araba. Usta da doğal olarak yine bişey yok hocam arabada dedi. İzmirde değilim şuan manisa gördesteyim buralar biraz soğuk bu arada. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.