Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

ÖTV'ye Yıl Sonuna Kadar İndirim (2019'da 6 Ay Daha Devam)


Erhan Er.

Önerilen Mesajlar

8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

ÖTV’yi düşmüşler de pek döviz indirimi olamamış gibi duruyor.

 

 

firmalar zaten döviz çıkınca hemen zam yaparlar döviz düşünce indirim yok,tüm sektör böyle ,Ötv indirimi olmasa demekki indirim olmayacaktı...Indirim yaptık ya diyorlardir gelen müşteriye, bu fiyatlarla ancak yerli üretim egea,corolla,civic vb. modellerde hareketlenme olur diğer modellerde çok bi artış olacagini sanmıyorum kimse 100 bine fiesta,polo,150 170 bine  focus,golf,astra,200bine passat ,mondeo ,insignia almaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

31.10.2018 - 20:04 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Yıl sonu nedeniyle hafiften bir canlanma gelebilir, tıpkı ölmeden önceki son nefes gibi. 

Krediye girmeyin.

Cem Ağabey,

Arabanı yenilemek istemez misin? Hazır eski arabana müşteri de var ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

31.10.2018 - 19:26 tarihinde, Erhan Er. yazdı:

1600 cc altı araçlarda yıl sonuna kadar %15 ötv indirimi geldi. 120k fiyatında bir araba vergiler dahil 226,5k idi. İndirimle birlikte 205,3k olacak.

%60 ötv dilimi için geçerli değilmiş!

119,99k olarak düzelteyim hesabı. Yani vergisiz fiyatı 119,99k olan bir araç vergiler dahil 212,4k iken indirimle birlikte 191,1k oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Araç alındı arkadaşlar, yapılan anlaşmadan sadece vergi indirimi uygulandı..bizler ticari araç kdv %1 derken, meğer kangoo, connect, doblo, courier vs hususi kullanımda olmuyormuş..araç ticari diye satılıyoe ama ruhsatta hususi, şahıs kullanımı vs yazıyor..ticari diye yıllık muayene vs var..düz mantık burada işlemedi..indirim kodları var..%1 kdv panelvan/van modeller içinmiş..forddan, fiattan teyit ettim..aynı aracın van modeli olsaydı epey düşüyordu..neyse, lafın özü ötv %15ten %5 oldu..sadece bu indirim yansıdı(yaklaşık 7 bin tl filan)..arka sensör hediye edildi, araç alındı..Hayırlısı ve hayırlı olsun inşallah.

IMG-20181103-WA0006.jpg

Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Cumartesi arkadaşla nissan bayine gittik. Yoğunluktan bizimle ilgilenecek temsilci bekledik. Aynı durum Honda içinde geçerli. Sonuç olarak dizel Manuel kaşkai aldık. 132000 TL. Kia sportage alacaktık, ancak türkiye de hiçbir bayide kalmamış. Üst paketler kalmış. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı ÖTV'ye Yıl Sonuna Kadar İndirim (2019'da 3 ay daha devam) olarak değiştirdi
8 saat önce, Ali Gök yazdı:

piyasayı canlandırmak istiyorlarsa kredi faizlerini düşürmeliler. konut kredisi 1 in altına düştü. ihtiyaç kredisinin de 1 civarında olması lazım

Konut kredisi 1'in altına mı düştü? Bahsettiğiniz ziraat kampanya(!)sı ise..Küçük bir latife o..Zira ana oran yine 1.78 vs. kalanını mütahitten alıyor..E böyle olunca mütahitte 400 olan evi 500 yapıyor..Aynı yüz, farklı açı..Hepsi bu..Ya da çalışan mütahit ziraatla olacak, borçlu olacakta vs vs. Vatandaşa yansıyan ve o oranda satış yapan bir firmaya henüz rastlamadım..Ev bakındığımdan biliyorum..Faiz oranları %2-2.9 arası değişiyor genelde..Nakit parası olana 50 60 bin indirim var..Ama ana parası aynı olanlara, ev fiyatı düşse dahi kredi kullanınca bindirim var..Maalesef durum bu..Size katılıyorum ama..Faiz düşmeli..Ötesi yalan !

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • Yakup Ç. A., başlığı ÖTV'ye Yıl Sonuna Kadar İndirim (2019'da 6 Ay Daha Devam) olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.