Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2015 Model 1.25 Ford Fiesta Boya Mikron Değerleri


Serkan Şimşit

Soru

2015 Yılında 0 Alınmış Olan  ve ilk sahibinden Ford Fiesta 1.25 araçta Ekspertiz Raporuna Göre Arac Komple Boyalı Değerlendirildi  Başka Bir Ekspertiz Raporuna Göre de Fabrikasyon Kalın Boya Uygulaması Yazması (Aynı parçada 140/220 mikron çıkıyor )Bagaj Kapağında ise (110/245) olduğundan Lokal Boya Uygulaması yazması Ne derece doğru Aracın Asil Değerleri 90/140 olması getekmezmi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bu konudaki sloganım : " Ford adamı kanser eder". Şaka bir yana bu mevzu çok sıkıntılı. Cem hocam da zaten eski konuyu koymuş. Fakat aynı parçada iki farklı değerin çıkması, en azından bu kadar fark olması hafif bir işlemin olduğu anlamına gelir bence. 

Benim bir önceki Focus'un değerleri de satış sırasında başımıza dert açmıştı. Tavan 220, bagaj 210, çamurluklar 180, kaput 280 mikron çıkmıştı. İki expertiz raporu da aynı sonuçtaydı ve orijinal fabrikasyon kalındır diye not düşüldü. Yani olabiliyor böyle şeyler. Piyasadaki expertizler genel olarak Ford"ların kalın boyalı olduğunu bilir. Tek sıkıntı alıcıyı bu konuda ikna edebilmek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Focus almadan önce Leonda aynı sorunu yaşadım satarken hatta fiyatı 2000 tl düşmek durumunda kaldım. 200 üzeri çıkmıştı ama fabrikasyon olduğunu söylemişti ekspertiz. O yüzden focus'umu alırken özellikle boya kalınlığına çok dikkat ettim ve 140 üzerinde bir değer çıkmadı her yer hemen hemen aynı sabitti. Bundan sonra sıfır araç da alsam 2.el araç da alsam mutlaka boya kalınlık kontrolü yapıp alırım. Araç belki sorunsuz ama işte satarken insanın başına iş açıyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Daha önce de yazmışımdır ama tekrar olsun, benim durum böyleydi. kaput yüksek. alıcıya en baştan söylemiştim. otosandan aldığım yazıda vardı onuda gösterdim. Tan otoda ekspertiz yaptırdılar, kaput boyalı dediler. Durumu açıklayınca olabiliyor böyle şeyler dediler. Servis danışmanıda(alıcılar tanıyordu) otosandan alınmış yazıyı görünce (alıcı sorup belge var diyince servisten alınma belge sanmış) hiç sorun değil doğrudur dedi.

721521334_boyadeerleri.thumb.JPG.cddeb5851e3c1d4ccde78ca37c2b13a3.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.