Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ten MCA'ya Geçilir Mi?


Eren Can Güldalı

Önerilen Mesajlar

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Focus 3'ten MCA'ya Geçilir Mi? olarak değiştirdi
8 saat önce, Eren Can Güldalı yazdı:

merhabalar aracım focus 3 titanium hb dizel kilometresi 165 binde satmayı düşünüyoruz uygun fiyatlı bulunursa 1.0 ecoobost st line a geçilir mi mantıklı mı?

Normal şartlarda bu çok mantıklı olmamalıydı. 1-2 aya yeni kasası çıkıyor onu al derdik ancak fiyatlardaki yükselişe yetişmek mümkün olmadığından mantıklı . ST line güzel ama dizel otomatiği de düşünün derim. Alternatif sadece golf ve preminyonlar olur benim için ? 

 

Bir başka alternatif style donanım focus alıp zaman içinde 5-10K masrafla güzel bir arabaya çevirmek. Geniş ekran, multimedya , far ve stop , daha şekilli bir 17 jant ve ST line da da olmayan spoiler ile. Veya titanium focus alınıp daha az masrafla güzelleştirmek.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

valla ben geçtim dizel için söylüyorum   3 ile 3.5 arasında iyileştirmeler bayağı mevcut yalıtım motor sessizliği performans bakımından ama bütçe meselesi tabiki sıfır fiyatları almış yürümüş başını almış gidiyor yetişmek mümkün değil ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dizel otomatiğe geçilecekse hiç düşünmeden evet ama onun da kesinlikle titanium donanımı olursa. Sadece direksiyondan vites değiştirme kulakçıkları için bile değer. Yoksa alt donanımlarda vitesteki yukarı aşağı yön düğmesi ile değişim yapmak oldukça keyifsiz ve ergonomiden uzak. Modeline göre araçta sync 3 olma ihtimali de var ki bu da çok büyük bir artı tabii ki.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.