Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta mı Fabia mı Polo mu?


Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar dün ders çıkışı vw Düzce Erkur plazaya gideceğimizi belirtmiştim. Eşimle gittik. Test sürüşüne çıktık. Eşim gayet memnun kaldı bende sürdüm tabiki :D daha sonra fiyatlara sıra geldi. Beğendiğimiz araç Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG modeliydi yani zaten test sürüşünü onunla gerçekleştirdik fiyat olarak 38.800 dediler ,eğer isterlerse test aracını satın alabileceğimizi ve fiyat olarak 36.000 liraya bırakabileceklerini söylediler bende onlara 34. 000 tl olarak fiyat verdim bakalım eğer dönerlerse almayı düşünüyorum. HAYIRLISI :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O açıdan sorun yok dostum. İşe servisle gidiyorum, işteyken eşim kullanıyor diğer zamanlarda ben. Gerçi diğeri satılmadı daha, şu an 2 araç var ikiside manuel biri benzinli biri dizel. Zaten şu an istesede pek araç kullanamaz hatta belkide doğuma kadar 7-8 ay kadar.

bu arada Allah tamamına erdirsin...genç baba olmak kadar güzel birşey yok..bende 28 yaşında baba olmuştum..şimdi arkadaş gibiyiz hatta zaman zaman sözümü bile dinlemediği oluyor ama inan çok keyifli...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar dün ders çıkışı vw Düzce Erkur plazaya gideceğimizi belirtmiştim. Eşimle gittik. Test sürüşüne çıktık. Eşim gayet memnun kaldı bende sürdüm tabiki ;) daha sonra fiyatlara sıra geldi. Beğendiğimiz araç Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG modeliydi yani zaten test sürüşünü onunla gerçekleştirdik fiyat olarak 38.800 dediler ,eğer isterlerse test aracını satın alabileceğimizi ve fiyat olarak 36.000 liraya bırakabileceklerini söylediler bende onlara 34. 000 tl olarak fiyat verdim bakalım eğer dönerlerse almayı düşünüyorum. HAYIRLISI :)

Alınmanızı istemem ama daha çok beklersiniz. Onlar 36 mı en max 35 derler daha aşağı vermezler. Türkiye'nin en ücra köşesindeki bayi bile köşeyi dönmüşken zannetmiyorum 2.000 lira ineceklerini. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Afedersiniz ama hayat kadını modundaki her gelenin bindiği üstelik de zorladığı test aracını ben almazdım. Bir de test aracı 2012 mi?

DSG artık getirilmiyor vs diyorlar bir de aslı astarı var mı? Bazı sorunlar olabilir 3 ay falan gelmeyecek falan diyorlar sağda solda ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

BİR ÇOK ARABA KULANDIM OPEL VS VS  ŞİMDİKİ ARABAM 2013 VW POLO 1.6 TDİ COMFORTLİNE  7 İLERİ DSG ARACIM VAR ÇOK MEMNUNUM  NE FORD NE FİYESTA  HEPSİ KÜTÜK  VW DEN ŞAŞMAYIN :) İLERİ SÜRÜŞ TEK UZM

2 senelik konuyu bunu yazmak için mi hortlattınız.. Tamamdır vw en kral araç,forumca focusları satıp golfe ve cettaya geçiyoruz.

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.