Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Dış Ortam Sıcaklığı -40 Gösteriyor


Erkal Yüksekyuva

Soru

Merhaba arkadaşlar. 2015 1.6 TDCI aracımı dün yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişim işlemlerinden sonra servisten almaya gittim. Aracı çalıştırdığımda buz göstergesi yanıyor ve sıcaklık -38 dereceyi gösteriyordu, haliyle klimada çalışmıyordu. Hemen servisteki arkadaşları çağırdım baktılar ettiler biraz turla dediler. Evet yaklaşık 15 dakika arabayla gezdikten sonra sıcaklık gerçek değerine yükseldi ve klimamda çalışmaya başladı. Stop ettim çalıştırdım, sorun yok. Dedim herhelde düzeldi. Bu sabah tekrar bi yere gitmek için çalıştırdığımda -40 derece diyor, klima çalışmıyor ve bu kez motor arıza ışığıda yanıyor. Yaklaşık 20 dk sonra yine sıcaklık normal değerine döndü ama arıza ışığı sönmedi ve kapatıp açtıktan sonra yine -40 ile açılıyor. Başınıza böyle bir durum geldimi, ne yapmalıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Arkadaşlar çok karışık ama çokta kolay bir sorunmuş, hava filtresinin yanındaki soketi söktüklerinde tırnaklardan biri kırılmış ve soketin oturacağı kısmın o araya düşmüş, soket yukarıda kaldığı için tam oturmuyor ve beyin oradaki hava akışını ölçemediği için motor arıza sinyali veriyor, derecede sapıtıyor böylelikle, olay soketin düzelmesi ile son buldu..

  • Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
  • 0

Aküyü sökmüşler araçta komple cereyan kesilmiş bir müddet 25-30 km yol gittiğinizde araçla yavaş yavaş normale dönmesi Laz'ım aracın klimanın sigortasını kontrol ettirip beyinden görünen dtc kodunu sildirin araç düzelmesi lazım... 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.