Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İstanbul-Ataşehir Oto Yıkama Kampanyası


Önerilen Mesajlar

Değerli forum kullanıcıları,

 

Öncelikle hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bir vesile ile de bu kutlu günde İstanbul Ataşehir ve civarında ikamet eden kullanıcılar ile bir haber paylaşmak istiyorum.

 

Yıllardır kendi adıma aracımı doğru düzgün temizletebileceğim yeri arar, yer iyi olsa çalışqn arkadaşlara derdimi anlatana ve alıştırana kadar uğraşır; tam oldu derken de ya çocuklar ayrılır ya mekan el değiştirir bende fellik fellik yeni yer arayışına girerdim. Bir "Beyaz Yakalı" olarak hayatımız ev-ofis aralığında giderken birden Ataşehir'de bir Oto yıkama tesisini devralmışken buldum kendimi:)

 

Bu hafta da yıllık iznim sebebiyle tesisin başında durarak hem çalışan arkadaşlara hem de çevre eşrafına meramımı anlatmaya çalışıyorum. Hayatımda ilk defa hem böyle bir iş ile hem de ticaret ile uğraşıyor olmanın heyecanı ve endişesi içerisindeyim:)

 

Sözün özüne gelecek olur isek, Ataşehir'de ikamet edenler illa ki "Beyaz Fırın"ı bilirler. Tam arka kapısında da biz varız. Evdeki hesap haliyle çarşıya uymadığı için henüz tabelamızı değiştirmeye fırsat bulamadık.

 

Efe sokak üzerinde ki adı şu anda maalesef hala{:)} "KİNG Oto Yıkama" olan tesise bir çayımızı içmek, fikir alışverişinde bulunmak, sohbet etmek ya da pektabi aracınızı temizletmek amaçlı uğrar iseniz; sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

 

Forum kullanıcısı okduğunuzu belirtmeniz halşnde, "İç-dış wet wax uygulamalı temizlik" fiyatı da 40.-TL yerine, forum kullanıcıları için 25.-TL olarak; yine bu konu üzerinden ikinci bir fiyat güncellemesine kadar sabitlenmiştir.

Link üzerinden adres detayına ulaşabilirsiniz: 

 

https://goo.gl/maps/cAwNrTVxnim

 

Hepinize mutlu, huzurlu, "temiz" günler dilerim:)

Ahmet Açıkel tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 saat önce, Ahmet Açıkel yazdı:

Efe sokak üzerinde ki adı şu anda maalesef hala{:)} "KİNG Oto Yıkama" olan tesise bir çayımızı içmek, fikir alışverişinde bulunmak, sohbet etmek ya da pektabi aracınızı temizletmek amaçlı uğrar iseniz; sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

 

 

Hayırlı olsun. Ben gelmek isterim. Muhtemelen gelecek hafta sonu. Kırmızı HB ? 

 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı İstanbul-Ataşehir Oto Yıkama Kampanyası olarak değiştirdi

Hepinize iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim dostlar, valla aslında mekan sizin; ne zaman arzu ederseniz buyurun. Şimdilik sallama da olsa çayımız mevcut:)

Ben bu hafta burada olacağım, önümüzdeki hafta içi iş güç dolayısı ile burada olamasam da gelenletin söylemesi kafi.

 

Balıkçı taburesini kapan gelsin, yeni buluşma yeri belli:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.