Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kısa Far Aydınlatma Sorunu


Gökhan Türker

Soru

Farlarım bu arkadaşlar mercek far.ama kısa farlarda problem yaşıyorum önümü 4-5 m anca aydınlatıyor çok kötü.ne tür ampul kullanmalıyım şuan  6000 k 8000 lm led ampul taktım çok kötü. önerilerinizi alabilirmiyim farım beyaz olcak Ankara’da bildiğiniz yer var mı ve ampul önerilerinizi alabilirmiyim.teşekkürler 

38B5E9FB-835E-4D08-A6BD-8043DB2167FF.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Neden peki standart bir kısa far 25 m aydınlatıcak şekilde ayarlanır (sarı). Bende standart ile aynı 25 m aydınlatsın istiyorum ama beyaz olsun istiyorum .

konu dağılıyor arkadaşlar sizden istediğim böyle bir durum ile karşılaşan var mı bu farı kullanan arkadaş var mı onda da bu problem var mı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Çin malı far, sadece görüntü için dizayn edilmiş. Bence üreticisi bile ideal ampulu söyleyemez, yola çıkıp görüş testi yaptıklarını sanmıyorum. Deneme yanılma ile bulunacak. Ama yine de büyük ihtimalle, ya az aydınlatacak, ya da karşıdakini rahatsız edecek kadar çok aydınlatacak.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aracı sıfır aldım alırken led far istedim bunu gösterdiler nerden bilim Çin malı olduğunu sonradan çaktım davayı keşke orijinal mercek far taktırsaydım ama artık geçti buna nasıl bir çare bulabilir sayın focusclubtr üyeleri şuan amacım çaresi bir ampul önerisi istiyorum yada bu farı kullanan arkadaşlar nasıl bir çare buldunuz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

                       Öncelikle ben far ayarınızı doğru yaptırdığınızı düşünmüyorum. Far ayarını bir daha kontrol ettirmenizde fayda var. Ayrıca far yükseklik ayarı 0 da iken bunu yaptırmanız gerekiyor. Belki bunu atlamış olabilirler.

                       Eğer illa ki farkındalık olsun istiyorsanız  PHOTON Milestone 6000K 8000 lümen H7 led ampul kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bu ampul sizin sorununuzu çözecektir. Emin olabilirsiniz buna. Çin malı led ampulller hem karşı tarafın gözünü alıyor, hem de ışığı odaklayamıyor. Sebebi ledlerinin büyük olmasıdır. Oysaki PHOTON'un öyle değildir. Bakınca göreceksiniz. 

--3 dakika sonra eklendi--
35 dakika önce, Tuncay A. yazdı:

Bu farlarla istediğiniz aydınlatmayı yakalamanız çok zor. Ya tekrar eski halojen farlara geri döneceksiniz, ya da oem bi-xenon zorlayacaksınız.(Oem bi-xenon MCA kasada öyle al-tak şeklinde olmuyor.)

               Adamın arabasındaki farlar dinamik led. Yani ekstradan 6.300 tl ödeyerek yaptırdığı bir opsiyon. Neden değiştirsin halogen ile ? sadece ampul seçimi yanlış. Ford aslında burada H7 değil de D2S ampul tipi kullansa, bu sorunlar olmayacak. Ama H7 de ısrar ediyor. PHOTON Milestone led takınca sorun geçecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
4 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

     

               Adamın arabasındaki farlar dinamik led. Yani ekstradan 6.300 tl ödeyerek yaptırdığı bir opsiyon. Neden değiştirsin halogen ile ? sadece ampul seçimi yanlış. 

Haklısınız.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.