Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta 2018 Otomatik Mi Focus 2016 Manuel Mi?


Uğur Kat

Önerilen Mesajlar

Merhaba 2016 model 30000 km de manuel hb focusum var ancak eşimin otomatik istemesi sebebiyle focusu satıp üstüne 5-10 koyup sıfır fiesta alalım diyoruz ancak çok arada kaldık ya pişman olursak diye malum fiesta ufak araba c segmentten b ye düşmek ne kadar mantiklimantıklı

19ACF3B4-679E-4F0E-B528-9A60884F048C.jpeg

BCE7C896-F8FE-4A4C-A988-64E2AECC3C95.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 gün ikame araç olarak fiesta kullandım. 1.5 dizel manuel. Focustan fiestaya pişman olursunuz. Focus otomatiğe zorlayın bence.  Yada deneme sürüşü yapın sonra karar verin.

Ramazan D. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, Fotoğraflar - Videolar > Güzellik Yarışması kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Uğur Bey merhaba. Ford focus geniş iç alanı ile meşhur bir araba değil biliyorsunuz. Bunun daha da küçük hacimli olanı sizi tatmin edecek mi dersiniz? Eşiniz hanımefendi için ideal olabilecek araç boyutlarının, sizin için uygun olamayacağı endişesindeyim. Bir de b sınıfı araçlardaki bagajların çok az hacimli olduğunu göz önüne alırsak, market alışverişi sonrası sıkıntı yaşamanız olası sanırım. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fiesta kendi segmentinde gayet güzel bir otomobil. Fakat dar diye nitelendirdiğimiz Focus'tan bile daha dar hissettiriyor. Sadece arkada değil, önde de bunu hissedebiliyorsunuz. Ayrıca Fiesta'da ki otomatik şanzıman gayet sağlam olsa da yeni kullanılan 8 ileri şanzımanlar kadar başarılı değil. Tepkileri ve verimliliği biraz daha eski nesil tork konvertörlülerin formatında. Beklentilerinizi tam olarak bilemiyorum ama sadece otomatik şanzımanı var diye ( ki dediğim gibi onu da başarılı tork konvertörlü şanzımanlar arasına sokamayız ) bir alt segmente inmek bence pek mantıklı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.