Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 1 5000rds Teybi Kontak ile çalışmıyor


Cemalettin Öznur Kaya

Soru

Herkese iyi forumlar öncelikle

 

Abilerim benim şöyle bir sıkıntım var 2 gün önce piyasada satılan usb/ aux/ bluetooth özellikli teybe bağlanan cihazdan aldım ilk bağlantıyı vermeden önce teyp üzerinde deneyim dedim teyp' e gelen 12v üzerinden güç verdim cihaz çalıştı tabi bu cihazı teyp üzerinden çalıştırabilmek için birkaç işlem yapmam gerekiyordu. İnternet üzerinden az çok bilgi sahibi olup takma işlemini gerçekleştirecektim lakin daha hiçbir işlemi yapmadan sadece teybi yerinden sokup taktık dan sonra teyp' e ne yaparsam yapayım kontağı açınca direk çalışma olayını beceremedim. Tuşuna basarak açılışılında sanki hiç kontak açık değilmiş gibi 1 saat bekleme süreli olarak açılıyor. Arabayı çalıştırıp yola çıktığımda 1 saat sonra teyp kendiliğinden kapanıyor. Bu normalde aküyü korumak için olan bekleme süresi olduğunu biliyorum. Şimdi size sorum şu acaba radyo sigortası harici başka bir sigortası vardı da o mu attı ? acaba teyp üzerin demi bir sıkıntı çıktı? son ihtimal kontaktan gelen kablolar damı bir problem var. Böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu nereden başlamam gerek.

Aldıgım ürünün fotosunuda aşagıya atıyorum 

61aL8BqyCEL._SY355_.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Teybe sabit gelen 12 volt dışından birde kontaktan gelen kablo olması lazım.Yani teyp kontağı açtığını anlıcak ve kapanmıcak.Senin problemin kontakdan gelen kablo.Bir şekilde kontaktan gelen kablodan enerji gelmiyor teybe.Kablolarını ve soketini kontrol et.Soketteki pin geri kaçmış falan olabilir.Ölçü aletin varsa soketteki pinleri kontrol et.Şase dışında 2 tane + voltaj görmen lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Evet hocam sorunum oymuş ölçü aleti ile baktım kontaktan gelen 3 ince kablo kontağı açınca çok düşük değerde yükselme sağlıyor ne yapmam gerek yeni hatmi cekicem cekiceksem nereye bağlamak gerek hiçbir fikrim yok ve bunun neden böyle olduğunu da çözmek gerek çünkü kablo kopmuş olsa hiç değer vermez çok az bir değer yükseliyor 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.