Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Xenon Ampul Watt Değerleri Hakkkında.


Çağdaş Kolcuoğlu

Önerilen Mesajlar

                  Foruma selam tekrardan.

 

                  Çin'den malumumuz bazı ürünler getirtiyoruz. Xenon ampul kitleri de bunlardan bir tanesi. Ben de bu şekilde Çin'den 55 watt gücünde H7 5000 K Xenon ampul kiti getirttim. Tam 22 günlük bir zamandan sonra elime ulaştı. Burada bunu almamdaki sebep, Türkiye'de satılan 35 watt'lık Xenon Kit 'lerin aydınlatmasının beni tatmin etmemesiydi. O yüzden daha yüksek bir watt gücüne sahip xenon kit almak istedim. Tahmin edersiniz ki 55 watt, 35 watt'tan daha iyi bir aydınlatma sağlar diye düşündüm. Yabancı forumlarda da böyle görmüştüm. Ama gelgelelim taktıktan sonra çok bir fark göremedim. Sanırım bu aldığım kitin kalitesiyle alakalı bir durumdu.

 

                  Şimdi sormak istediğime geliyorum. Ben bu 55 watt'lık xenon kit'in balanslarını kullanarak 35 watt Photon marka xenon yedek ampulü ( bu ampulleri yeni aldım ) bağlarsam bu ampuller patlar mı ? Ya da daha mı güzel yanar ? Ya da çalıştırır mı ? Bu konudaki görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.