Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Arabayı Almalıyım?


Ercan Gülmez

Önerilen Mesajlar

Bende iki seneden fazladır kullandığım (yaklaşık 55bin km kullandım) 1.6 tdci hb style f3 ümü 2 gün önce sattım. Focus hiç üzmedi beni hem performans hem yakıt olsun. Bakımlarını düzenli yaptırıp bindim hep. Ne kadar alıştıysak arabaya iki gündür çok zorlandım arabasız yapamıyorum resmen. Ne almalıyım sıfır mı ikinci el mi hangi marka hangi segment bilemiyorum. Hazır konusu açılmışken sizlerinde değerli fikirlerini almak istedim.

1.5 tdci ps style kuga (140bin bayi fiyatı options kredili)

—2015-16 model 1.6 tdi highline golf (max 50bin km) 125bin lira civarı

—2017 model mk7,5 1.4 tsi highline (max 20bin km) 125bin lira civarı

—volvo v40 t3 152bg 2016-17 model (max 20bin km) 125bin civarı

Makyajlı kugayı gerçekten çok beğendim test sürüşü yapma fırsatımda oldu 23 nisanda arkadaşıma aldık. Diğer baktığım araçların içinde sıfır olarak alabileceğim tek dizel otomatik ve SUV segmentinde olanı. Yakıt performans olarak yeterince tatminkar olduğunu düşünüyorum. Volvo v40 a gelince, daha önce hiç volvo kullanmadım. Görsel olarak çok beğendiğim bir araç. Ayrıca ford ile ortak parçaları kullandıklarını biliyorum ve sağlamlıklarını anlatmaya bile gerek yok sanırım. Performans olarak gayet iyi olduğunu ama yakıtta beni üzebileceğini düşünüyorum. Golf’lere gelirsek. 1.6 tdi dsg ile gayet iyi bir kombinasyon. Yakıt ve performans olarak başarılı. Benim asıl sorum 1.4 tsi dsg mk7,5 (125 yada150 beygir) olanları. Kullanma yada inceleme fırsatım olmadı. @Mert Yürüyen in golf ü ilk aldığında yazdıklarını hatırlıyorum. Benzinli arabaya bu kadar para verilir mi ? Verilir demişti. Bende verilebileceğini düşünenlerdenim sanırım. Focusu almadan önce sizin burdaki değerli yorumlarınızı tekrar tekrar okudum. Şimdi de yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Bütçem 125bin civarı olacak. Benim bakmadığım aklıma gelmeyen başka marka model tavsiyelerinizi de bekliyorum.  Herkese hayırlı cumalar. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

28 dakika önce, Ramazan D. yazdı:

Cam tavanlı 150 hp olursa fıstık. 

Aslında var bitane ama dolu mağduru olmuş ve serviste göçük düzeltme işlemiyle düzeltilmiş. Geçenlerde @Yakup Çağatay a gelen bi soru vardı doludan sonra göçük düzeltme işlemi yapılmış araba alınır mı diye o da alınır demişti. Çok kararsızım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

              Bir tane Jeep diğerleri binek araç. Gerçekten bunun üzerine düşünmek zevkli bir konu ? 

 

             Ben 1.4 TSİ mk7.5 alırdım.  Hem performans, hem tasarım, hem özellikler, hem de motorun başarısı nedeniyle ki az da yakıyor bana göre kesinlikle düşünmeden alacağım araç olurdu.

 

             KUGA da güzel araç ama o kasaya 1.5 tdci motor değil, 2.0 tdci düşünürseniz olabilir. Ama vergisi ve bakımlarını da göz ardı etmemek gerekir.

 

             Volvo'yu değerlendirmiyorum bile bu seçenekler varken. Yazan arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar zaten ?

 

 

Çağdaş Kolcuoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

125 bin tl cebimde para olsa şu an bu araba varken kolay kolay başka yere bakmam, benzine okeysek.

 

2018 model "0" Opel Astra HB Dynamic 1.4T 150 PS Manuel 125K; +Tam otomatik 130K. Bayilerde bulabilirseniz 0 yine 2017 model Excellence'u 125'e yine alabilirsiniz. Velhasıl ikinci el Golf'e gerek yok bu varken.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.