Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Istanbul'dan canlı yayın kameraları


Cem Boneval

Önerilen Mesajlar

Eski bir Istanbul'lu olarak zaman zaman hasret gideresim geliyor, iş güç nedeniyle mekandan ayrılamayınca uzaktan izlemek de bir nebze derde çare oluyor.

İBB tarafından sunulan güzel bir hizmet Seyri Istanbul kameraları, belki başkalarının da ilgisini çeker diye paylaşayım istedim: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/turistik_kameralar.aspx

Trafik yoğunluğunu izleyerek eğlenmek için de seçenekler var tabii: http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx

Bunda da menüden seçmeli kameralar vardı ama hem HQ değil hem de çok dar ve sevimsiz alanları üstelik de küçük gösteriyordu.

Antalya Belediyesine de teklif edeceğim, görsel olarak güzel manzaralar sunan bu kentten görüntüleri de paylaşmakta yarar var.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belediyenin daha doğrusu İETT nin başka güzel bir hizmeti daha var.. Otobüsüm nerede sayfası. Zaman zaman çöküyor ama çalıştığı zaman gayet başarılı.

mobil.iett.gov.tr

adresinde otobüsüm nerede uygulamasına girip hat adını yazıp (sıra no yazmadan) "getir" e tıklarsanız. O hattaki tüm otobüslerin anlık olarak hangi yöne gittiklerini ve en son hangi durakta olduklarını gösteriyor. Böylece bulunduğunuz durağa ne zaman otobüs geleceğini tahmin edebiliyorsunuz (bulunduğunuz durağın kaçıncı durak olduğu bilmiyorsanız ayrıca hat sekmesinden bulabilirsiniz).

Cepten vs çok başarılı oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.