Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Fiesta St Test


Önerilen Mesajlar

Sinan Koç bu işin hakkını sonuna kadar veren, uzun zamandır büyük bir ilgiyle takip ettiğim biridir. Hem teknik bilgisi, hem anlatım dili hem de ilk günkü heyecanı ile övgüyü hak ettiğini söylemek isterim. Test videosunu az önce izlemiştim burda da karşılaşmak hoş oldu.

Fiesta ST gerçekten çok etkileyici bir araç. İç/dış tasarım, motor teknolojisi, performans, teknoloji anlamında kusursuza yakın bir araç olmuş.

0/100 verisi 5 saniye civarı olması ve 1.5 200 hp gerçekten çok iyi değerler. Sakin kullanımda insaflı bir yakıt tüketimini yakalamak mümkün.

Bu aracın en büyük eksisi ülkemizde soygun niteliğinde alınan vergiden ötürü fiyatının çok yüksek olması.

 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Videonun ilk başlarındaki alt yapı hakkında verdiği teknik detaylar müthiş. başkaları gibi şurada bu aksesuar bu çizgi güzel bunlar iyi yerine, katalog bilgisinden daha fazlası ve petrolheadlere zevk yaşatan nefis bir inceleme olmuş. Fiesta ST gerçekten olmuş. Çıtayı çok yükseltmiş. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkada ki torsiyon tipi süspansiyonda kullanılan Force Vectoring Springs bildiğim kadarıyla yanlışım yoksa Fiesta St'de ilk kez kullanıldı. Akabinde mk4 focus'un torsiyonlu versiyonlarında da bu yayların kullanılacağını öğrendik. Fiesta St testinden sonra en merak ettiğim şey; ilk defa torsiyon kullanılacak olan focus'da bu yayların mk3,5'a göre sürüşe nasıl bir etki yaptığı, ST'de ki kadar iyi adapte edilip edilemediğidir.

Cenk Demirel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.