Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dolu Düzeltmesi Yapılmış Araç Alınır Mı?


Doğukan Özçelik

Önerilen Mesajlar

Merhaba abiler, arkadaşlar bir abim benden sonra focus'a karar verdi bir tane focus bulmuş focus 2014 trend x 2014 model 31.000 km'de fiyatı ise 64.000 tl diyor fakat araç dolu yağdığı zaman dolu hasarı olmuş ondan dolayı, tabi satıcı aracını boyasız dolu düzeltmesi yapmış, sizce bu araç alınır mı. şimdiden tşk ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Dolu Düzeltmesi Yapılmış Araç Alınır Mı? olarak değiştirdi

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı ve Yapısı kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben aldım net gün ısıgı altında belli bi acıda bazen belli oluyor bikac tanesi can sıkıcı bi olay deil benim için o yüzden dert etmiyorum.

muadillerine göre uygunsa bence değerlendirilir aynı ise de pazarlık konusu olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

       Alınır kardeşim. Arabanın şasesinde, direklerinde, kaputunda, görüntüsünde bir değişiklik yaratmıyor. Ayrıca değişen bir parçası yok. O yüzden sorun yaratmaz. Focus'un sacı serttir, dolu tamiri kolay kolay tekrar etmez. Eğer görünen varsa usta yapamamıştır. Ayrıca dolu hasarı düzeltmeleri güneş ışığında tekrardan hortlar şayet sacı güçsüz ve inceyse. 

       Aslında bizde bu gibi konular biraz fazla abartılıyor. Bununla ilgili bir konu okumuştum. Mesela değişeni var arabanın, yeni parça takılıyor;ama aracın değeri düşüyor ! Düzeltilen parça sanki ondan daha sağlammış gibi ! Buradaki asıl problem aslında ülkemizdeki 2.el araç satıcılarının dürüst davranmamasıymış. Yani arabanın atıyorum 3 parçası değişmiş ama 1 parça değişmiş demesi ya da değişen yok demesiymiş. O zaman sonuç şu oluyor ki kuşku uyandıran arabanın satılması zorlaştığı için, değeri düşüyor ! Ama araç alırken şase, kaput, direkler, tavan sağlamsa o araç alınır derler. Genelde budur.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.