Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Options Hakkında


Burak Yalçın

Önerilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba. Forumda Ford Options konusunda araştırma yaptım , ancak çok eski konular denk geldi. Nette de pek bilgi bulamadım.  Ford Options hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar yardım ederse çok sevinirim, mutlu olurum :) Şimdi biz nasip olursa kendi aracımızı 60 bin civarı satıp üzerine 13 bin nakit koyup yani 73 bin nakit ile Kuga ya girmek istiyoruz. Araç  tek kalmış bir bayide o nedenle 140 bin tl , dizel otomatik normal de 150 lerde. Ayırttık ama tam da karar veremedik. Geri kalan tutarı 67 bin tl civarı kredi ile ayda 1500 taksitle balon ödemeyi de son ay yani 36.ay da 40 bin tl civarı son ödemesi var. Banka kredisi ile gidersem daha karli ama o zaman da arabanin fiyatı 155 binlere cikiyor indirim yapmiyorlar. Ayni hesaba geliyor yani ortalama. Taksitleri balon ödeme nedeniyle düşük o kadar.

1 sene sonra kenara her ay ekstra para atabilirim.  Yalnız bir hastalık olur sıkışırız vs o zaman nasıl oluyor süreç tam anlamadım. Ters bir durum olursa nasıl çözülüyor. Aracı geri alma borçtan düşme falan var diyorlar ama. Cevaplar için çok teşekküler.  Saçma yada yanlış birşey varsa kusura bakmayın. Biraz geç saatte yazdım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

35 ay 1500 Tl ödeseniz 52500 yapıyor.

Sizin peşinatla beraber 125000 bin yapıyor.

40 bin balon ödemeyi yapsanız 165 bine geliyor zaten araba. İndirim bunun neresinde anlamadım.

 

Balon ödemeyi yapmazsanız, çok iyimser konuşuyorum arabayı 120 bine alsalar, 40 bini düşünce 80 bin size kalacak para. Yani sahip olmadığınız arabaya 3 sene binip 45 bin lira ödemiş olacaksınız.

 

Ford options bana saçma geliyor. Şu faizlerle banka kredisi çekmek de ayrı konu. Para sizin, karar sizin.

Semih O. tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.