Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Waze Navigasyon


Murat Kav.

Önerilen Mesajlar

Waze uygulaması çalışmaya başlamış :) Bugün bunu test etmek için öylesine bi kurcaladım. Resimlerden anlaşılacağı gibi, sygic ile benzer. Ancak, sygic gibi para istmediği için daha mantıklı. İlk dikkatimi çeken, gps hızını göstermesi oldu. Hareket halinde henüz test yapamadığım için çok da detay yok. (İphone telefon ile çalıştırıp, android telefon ile çektim. Android telefonun kamerası pek iyi olmadığından görüntü flu çıkmış, gerçekte bu kadar kötü değil. Tam tersini deneyip android telefon ile çalıştırmak istedim ama çalışmadı. Henüz android de çalışmıyor sanırım).

 

 

 

02 secim.JPG

03 anaekran.JPG

04 giris.JPG

05 start.JPG

06 devam.JPG

07 ekran.JPG

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Android'de daha calismaya baslamadi. İphone uzerinden calismaz ise Carplayi kaldirinca calisiyor. Birde home arayüzüne mini harita getirse tadından yenmezmis. Bu arada 18093 yukledim, ekran isiklari bi acayip oldu. Gece moduna felan gecerken bi saçmalıyor. Yukleyeceklerin dikkatine....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında Google Haritalar kablosuz çalışsa çok daha güzel olacak. Waze bence zayıf kalıyor trafik bilgileri konusunda. Aynı şekilde değişen yollar (tamirat veya bir şey inşaatı nedeniyle) Google Haritalara daha hızlı yansıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bugün öylesine test ettim waze'i. Yönlendirmesinde bir tuhaflık vardı sanki. İlk defa kullandığım için mi nedir, uzun süre beni ilk rotadan göndermek için ısrar etti. Bir de harita görüntüsünü çok uzaktan veriyordu. Belki de telefondandır. İnternet paketin limiti dolmuş, 128kbit ile idare ediyorum bu aralar. 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

22 saat önce, Mustafa Kılıç yazdı:

Murat Bey, konu ile alakası yok ama mp3 dosyalarında cd albüm kapakları nasıl görüntüleniyor? Bilginiz var mı?

(Barış Manço'nun resmini görünce aklıma geldi. Allah rahmet eylesin)

O resimler mp3 dosyalarının içinde gizli. Siz de isterseniz bir program vasıtasıyla düzenleyebilirsiniz. Ben bu iş için mp3tag adlı uygulamayı kullanıyorum. Boyuttan bağımsız istediğiniz resmi ekleyebliyorsunuz dosyaya.

 

Yalnız sync 3'de version 2.2 ve version 2.3 için bu kısımda bir sorun var. Şöyleki, sync 3, mp3 dosyalarında albüm kapaklarını okumuyor. Bunun yerine ancak eğer sanatçı gracenote dosyasında mevcut ise bir şeyler gösteriyor. Versiyon 3.0'da bu sorunu düzelttiler. Bir de ayarlardan albüm kapağı için, gracenote öncelikli yerine medya öncelikli yaparsanız, gracenote'un ortalığı karıştırmasından tamamen kurtuluyorsunuz.

 

Bu arada bu gracenote işbirliği de ford için çok saçma bir adım olmuş, boşa akıtılan para sadece. CD'leri otomatik tanısın diye diyorlar da, CD kullanan mı kaldı bu devirde ? 

Murat Kav. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gracenote hakikaten gereksiz. Ben onu devre dışı bıraktım. Böylece kendi eklediğim kapakları görebiliyorum. Mp3tag bu konuda hakikaten güzel bir uygulama. Ben onun yanı sıra Mp3Gain diye bir program daha kullanıyorum. Onunla da şarkıların ses seviyesini eşitliyorum. Böylece birinde yüksek ses, diğerinde düşük ses gibi sorunlarla uğraşmıyorum. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.