Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Süper Elektrikli Araç Hemde Sudan Ucuz 'Evrim Niteliğinde Henes Broon F850 Silky'


Zafer Yusoğlu

Önerilen Mesajlar

24 voltluk F850 serisi firmanın 4. nesil ilk modeli olup, en göze çarpan yenilikleri Android işletim sistemli tablet teknolojisi, metal aksaamı ve eğitici özelliğidir. Elektronik sürüş dinamiği ve çeşitli hızlanma modları ile sürüş güvenliğini maksimum seviyede tutar. Birbirinden bağımsız süspansiyonları ve amortisörleri ile darbe emiş sistemi, deri güvenlik koltuğu, 4.0 Ghz uzaktan kumanda kontrolü, ön ve arka LED farları ve dönüş sinyalleri, fren ve geri vites lambaları ile açılır kapıları, katlanır aynaları, bagaj ve motor kaputunun açılması kapanması özelliklerine kadar gerçek bir otomobilden farksızdır.

Çocuğunuzun ilk “süper arabası”; Akıllı teknolojisi, maksimum seviyedeki güvenliği, şık tasarımı ve gelişmiş mekanizması ile Broon F8serisi “harikalar oyuncağı” olarak adlandırılmayı hak etmektedir.

Broon oyuncak arabalarının her fonksiyonu ve özelliği gerçek bir arabaya eşdeğerdir.Yenilikten öte, bir devrim niteliğindedir ve sadece bir arabaya değil, süper bir arabaya eşdeğerdir. Şimdiye kadar üretilmiş en güzel, mükemmel ve kusursuz güzellikte bir artistik tasarım ile çocuk araçlarında nefes kesen bir devrim, 4. nesil Broon.

Kısa bir süre önce HENES geliştirdiği son teknoloji elektronik kontrol sistemini geleneksel oyuncak araçlara uygulayarak bu alanda yeni bir dönem başlattı. Şimdi ise üstün iç tasarımının yanı sıra Android yazılımını bu sistem ile birleştirerek çok yönlü, merak uyandıran 4. nesil araçlar ile bu teknoloji devam ediyor.

BROON olarak isimlendirilen bu tasarım harikası fenomen ürüne oyuncak değil, çocuklar için “akıllı otomobil”, ebeveynler için en iyi “iletişim aracı” diyebiliriz.

BROON günümüzün ilerleyen teknolojisinin bir ürünüdür. Araştırmalarımızı sürekli derinleştirme çabamız, son teknolojiyi kullanarak yaptığımız tasarımlar ve iyi insan kaynağına sürekli yatırım yapmamız Henes’in “harikalar oyuncağı” nı üretmesine imkan sağlamıştır. Kesinlikle benzer ürünlerden, hatta en yakın rakiplerinden bile çok daha iyi performans göstermektedir.

Broon diğer oyuncaklarda rastlayamayacağınız en gelişmiş otomobil parçalarıyla donanmıştır. Aslında Broon’un hiçbir parçasını gelecekte de hiçbir oyuncakta görmeyeceksiniz. Yalnız ve yalnızca Broon serisi araçlar hassas kontrolü ve sürüşü ile tüm duyularınızı büyüleyecek bir teknolojiye sahiptir.

Hassas ve sağlam direksiyonu, hızlanışı, sessiz çalışması, metal motor diferansiyel sistemi, önden çekişi ile manevra alması ve fren sistemi gerçekten akıl alıcı olup, Broon’un ergonomik olarak tasarlanmış koltuğu çocuğunuzun konforlu ve vücut duruşunu bozmayacak şekilde oturmasını sağlar. D kesimli elektro-hidrolik direksiyon ve elektronik ileri-geri şanzımanlı vites kolu, tutma ve kavramayı kolaylaştırmak için en uygun şekilde yerleştirilmiştir. Dokunmatik konsol Broon’un tüm fonksiyonlarını kontrol etme kolaylığı sağlar. 7 inç Android tablet ile de hem fonksiyonları kontrol etmek, hem de çocuğun müzik, video, oyun, internet gibi çeşitli aktivitelerini sürüş esnasında sürdürebilmesini sağlar. Android gibi en son teknoloji uygulamaları ve şanzıman, elektronik disk fren sistemi, poliüretan köpük lastikleri gibi en gerçekçi otomobil parçalarını harmanlayıp üzerine yerleştirerek, alanında rakipsiz bir sınıf yaratmıştır.

Yıllardır en büyük amacımız güvenliklerini en üst seviyede tutarak çocuklarımıza en iyi sürüş deneyimini maksimum eğlence ile yaşatmak olup Broon serisindeki modeller bu amaca en çok yaklaştığımız modellerdir.

4. nesil Broon üst ve alt kol yapısı ile desteklenmiş bağımsız süspansiyonları ile tekerlekleri komple desteklerken, yaylı amortisör sistemi tüm titreşimi önleyerek tüm zemin ve araziler için şimdiye kadar tecrübe edilmemiş kadar mükemmel bir sürüş keyfi yaşatır.
Metal motoru ve önden çekiş sistemi ile daha sessiz ve ergonomik bir sürüş keyfinin F850 modeliyle keyfini çıkarabilirsiniz.

Elektrikli motor için geliştirilmiş ultra hassas vites sistemi ve şanzımanı, elektronik motoru için geliştirilmiş özel alüminyum alaşım metal dişlileri ile güçlendirilmiştir. Yüksek hassaslıktaki sensörler ile güçlendirilmiş kumanda modülü ile 150 farklı seviyede açı algılayarak çok hızlı bir kavrama ve kontrol yönetimi imkânı sunmaktadır. Bu en yakın rakibi olan 3. nesil modellerimizin bile yaklaşık 20 katı iyi bir performans olup, başka hiçbir markanın yanına dahi yaklaşamayacağı bir performansı sunmaktadır.

24 volt 6 serisi motor sistemi çok iyi bir tork hacmi sunarak 8km/saat hızlanma imkanı yaratabilmektedir. Bu inanılmaz motor, performansını hakkıyla gösterirken başka elektrikli motorlara kıyasla %60-70 daha az tüketim sağlamakta, bu özelliği ile de çok daha uzun süreli bir kullanım sunmaktadır. Tüm bu parametreleri ve performansı araç gösterge panelinde görebileceğiniz gibi, bu bilgiler ile kullanıcıya konforlu ve hassas bir sürüş tecrübesi yaşatır.

Klasik çocuk arabalarında görmeye alıştığınızın aksine, Broon tekerlek yapısı gerçek bir arabayı aratmayacak yapıdadır. Hafifletilmiş dinamik ve jantları ile desteklenmiş özel poliüretan tekerlekleri hızlandıkça süspansiyon ve aks sistemine tam uyumlu şekilde tutunup yumuşak hareket imkanı tanımaktadır. Özel poliüretan tekerlekler ise titreşimi önleyip sessiz yol tutuşu ile mükemmel performans sağlar.

Elektro-hidrolik direksiyon simidi manuel sürüş modu ile motor sistemine kenetlenerek, 150 farklı açı algıma özelliği olan sensörler yardımı ile tekerleklere yönlendirme yapar. Buda hassas bir sürüş ve direksiyon toplama özelliği ile gerçek araba konforunda kolaylık sağlar.

Güçlü hoparlör sistemi lüks otomobillerde olduğu şekliyle dizayn edilmiş olup, tablet bilgisayar ile kullanılacak multimedya sistemini gerçek ses ayarında verir.

3 kademeli elektronik şanzıman sistemi, gerçek araba sürüş heyecanını ileri-geri vites ve boşta kullanılan elektronik disk fren sistemini aktive edecek şekilde tasarlanmıştır.

Benzeri hiçbir araçta bulunmayan elektronik gaz ve fren pedalları 120 farklı kademede basınç algılayacak sensörlerle donatılmış olup, gerçekk araba hızlanma ve duruş özelliklerini sunmaktadır. Kullanıcı sürüş modunu değiştirerek hızlanma ve durma hassasiyetlerini ayarlayabilir ve buna göre kullanımını belirleyebilir.

Android tablet teknolojisi ile açtığınız uygulama ve oyunlar ile çocuğunuz otomobilin direksiyon, pedal ve benzeri aksesuarlarını kullanarak simülasyon çalıştırabilir, eğitici programları kullanabilir, oyun oynayabilir, direksiyon ve trafik derslerini tamamlayabilirsiniz. Bununla birlikte Bluetooth veya HDMI bağlantı yardımı ile terminal bağlantı yapılabilir, monitör, televizyon veya projeksiyona görüntü aktarımı yaparak bu özellikleri yürütebilirsiniz.

Broon ergonomik olarak dizayn edilmiş özel deri koltuğu, gerçek spor arabalardan esinlenmiş olup konfor ve gösterişin yanı sıra maksimum güvenlik sağlar. Tek bir düğme ile takıp çıkartarak harici olarak kullanmaya da olanak sağlamaktadır.

Uzaktan kontrol sistemi, şimdiye kadarki en gelişmiş kontrol mekanizmaları ile donatılmış olup, mükemmel kontrolü eksiksiz fonksiyonları ile tamamlamaktadır. Radyo kontrol sistemini acil drum kapanma mekanizması ile destekleyerek beklenmedik durumların oluşmasının önüne geçer. Düşük enerji tüketimi ile pillerinin 6 aydan daha uzun ömürle kullanılmasını sağlar.

Bataryası direk araca monte olmaksızın orijinal bağlantı elemanı içeren kutusu ile araca yerleştirilir, bu özelliği sayesinde yedek akülerinizi kolaylıkla taşıyabilir, değiştirebilir ve aralıksız kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir zaman ve konumda şebekeye bağlayarak şarj etmenize olanak sağlamaktadır.

Gelişmiş batarya kontrol sistemi ile sürüş bilgisi, akü şarj geçmişi, tüketim miktarı, kalan enerji miktarı, gidebileceği mesafeyi görsel olarak ekrandan takip imkanı vereceği gibi sesli ikaz sistemi olarak ta verebilecektir


           TEKNİK ÖZELLİKLER 

Açılıp kapanabilen kapılar, motor kapağı ve bagaj
12V / 24 V 15,000 RPM 5 serisi DC çift motor
5 seviyeli hız kontrol modu
3 farklı sürüş modu
RWD Arkadan itişli sistem
Birbirinden bağımsız süspansiyonlar ve gazlı amortisör sistemi
Helezon yaylı süspansiyon sistemi
120 tipte açı algılaması
Elektronik, çoklu bağlantılı direksiyon sistemi 
Elektronik oran kontrol sistemi
Uzaktan Bluetooth 4.0 kontrolü 
Akıllı güvenlik sürüş sistemi
Yüksek yoğunluklu, sağlam poliüretan tekerlekler
Elektronik fren sistemi
Dokunmatik kontrol konsolu
İsteğe bağlı 7 inç akıllı tablet ile kontrol
Sliding Dock uygulaması kontrol paneli
İsteğe bağlı, bütünleştirilmiş start/stop çalıştırma sistemi
Ergonomik tasarımlı poliüretan- deri karışımı özel koltuk
4 noktalı emniyet kemeri
Batarya paketi sistemi
Sürüş bilgisi sistemi 
Görsel ve sesli yönlendirme sistemi 
2 kanallı stereo hoparlör
Gaz ve Fren pedalı



 

broon-f8-f830-henes-turkiye.jpg

f8-spec.png

 

http://henesturkiye.com/henes-broon-f830-genel-teknik-ozellikleri-aksesuar-detay-bilgi.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

200 TL ye C sınıfı araç alıp zevk yapamayacaksak bari bundan çocuklara alalım da onlar zevk yapsın. Yakıtı çok az, teknoloji o biçim, vergisi yok. Hükümet bu aracı nasıl gözden kaçırdı. Böyle lüks araçtan mtv bile alınır aslında. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biz bunu artık torun için düşünebiliriz ama 3 bin civarı mavi bir Ford Ranger vardı kafamda. O günler geldiğinde 2 bin fark verip bu da alınabilir. Pek havalı ve özellikleri çok cezbedici. Yine de çocuklar sanırım önünde bildik bir markanın logosunu görmeyi daha çok isterler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Serkan Z. yazdı:

Biz bunu artık torun için düşünebiliriz ama 3 bin civarı mavi bir Ford Ranger vardı kafamda. O günler geldiğinde 2 bin fark verip bu da alınabilir. Pek havalı ve özellikleri çok cezbedici. Yine de çocuklar sanırım önünde bildik bir markanın logosunu görmeyi daha çok isterler.

Ebebek'de o Ford Ranger 1300 TL olması lazım.

 

Ben Şubat Ayı kampanyasında 930 TL'ye almıştım. N11'de Satıcıların kalite farkı vs laflarına aldanmayın. Birebir aynı araçlar.

 

 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

22 dakika önce, Zınar Turgut yazdı:

Ebebek'de o Ford Ranger 1300 TL olması lazım.

 

Ben Şubat Ayı kampanyasında 930 TL'ye almıştım. N11'de Satıcıların kalite farkı vs laflarına aldanmayın. Birebir aynı araçlar.

 

 

Zaten ileriki zamanlar için tasarladığımız bir şey. Şu an bu konuyla ilgili bir gelişme yok.:) Gelecek için "Torunumuz olduğunda alırız." şeklinde bir plan denebilir yani şu aşamada. Yine de teşekkür ederim bilgi için. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.