Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Zemin Içinde Su Birikmesi Ihtimali


Özgür Güreş

Soru

İyi günler; Ben 2011 model 6 manuel dizel Ford Focus HB araç sahibiyim. Aracı 2 ay önce expertiz ve servise göstererek satın aldım. Araç 58 bin kmde. Aracı aldıktan sonra sadece zamanı gelmiş olması nedeniyle triger setini değiştirdim. Başka bir işlem yaptırmadım.

Benim sorunum şu; Aracın iç döşeme altına su birikiyor. Önceleri camı açık bıraktığımı camı kontrol etmeden arabadan çıktığım için içeri yağmur suyu girdiğini düşündüm. Ancak arabayı temizledikten sonra suyu halı yıkama makinesi ile çektikten sonra aşağı yukarı 4 saat yol yaptım ve indiğimde tekrar nemlenme olduğunu fark ettim. Bu arada su sadece şoför ve arka yolcu tarafına yani sol tarafa doluyor. 

Bu konuda bana yol gösterecek, bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 

Teşekkürler.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Baktım ancak bu konu ile ilgili herhangi bir başlık göremedim. Aracımı servise götürdüm ve servisten öğrendiğim şey şu arka tamponun havalandırma kısımlarında belli bir süre sonra açıklık oluyormuş. Bu su bu açıklıklardan girmiş. Gerçekten de bagajı açıp baktığımda stepnenin olduğu kısım bir miktar su ile doluydu. Şu an değil ama kısa süre içerisinde bu sorunun onarılması için servise gideceğim. Ücret için de merak edenler için söyleyeyim 200 TL istendi.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.