Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Windows'ta Disk Bölüm ve Birleştirme Hakkında


Önerilen Mesajlar

iyi akşamlar arkadaşlar.465 GB lik laptopumda C sürücüsü 170 GB D sürücüsü 295 GB yer ayrılmıştı. C den 15 GB alıp D sürücüsüne birleştirmek için C den birim ayır dedim.amacım D ile birleştirmekti.15 GB lık ayrı bir F depo oluştu.şimdi ne C ye nede D ye birşetirebiliyorum.disk yönetiminden görüyorum F yi sil diyorum siyah olıuyor disklerde görünmüyor.üzerine sağ tıklayıp oluştur diyorum.ekrana geliyor ne yaparsam yapayım ne birleştirebiliyorum.nede silebiliyorum.her üçündede disk genişletme kapalı.sistem geri yüklemeyle format attığım tarihe gittim yene görünüyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.(team wiver ilede bağlanıp düzeltebilirsiniz.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Windows'ta Disk Bölüm ve Birleştirme Hakkında olarak değiştirdi

Disk yönetim işlemleri windowsta böyle kolay olmuyor şimdi o ayrılan kısmı bir yere dahil etmek için format atmak gerekebilir eğer farklı bir program bu işi çözmezse ki bu programlar bazen tamamen de işinizi bozabiliyor. Keşke bu işlem yapmadan sorsaydınız :( 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.dediğiniz gibi hayatımda ilk defa format atmış oldum bahane ile öğrenmiş oldum.bugüne kadar format atamama nedenim boot tan cd sürücüsünü bir türlü bulup birinci sıraya alamıyordum.sağolsun bir bilgisayarcı arakadaş ayrladı ve format atacağın zaman cd tak kendisi başlar devam edersin demişti ilk defa formatıda öğrenmiş olduk.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şöyle çok daha kolay olmaz mıydı? D'deki dosyaları C'ye ya da harici bir harddiske atıyorsunuz. Sonra D'yi siliyorsunuz. Kalan alanı yeniden oluştur dediğinizde D ile F birleşmiş oluyor. (İşletim sistemi C'de diye düşünüyorum). En son aşamada D'deki dosyaları geri yüklüyorsunuz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.