Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Bagaj Islanması


Irmak DİRLİK

Soru

2008 focus 2 sedan aracımın bagajında anlamlandıramadıgım yaşlık var. Yukarıdan yani bagaj kapagından veya yanlardan su almıyor. Bir gün sildim battaniye koydum ustune bagaj havuzunu koydum bi gece durdu. Yagmur yagmadı fakat ertesi gün baktigimda tekerlek nemli gibi islaktı battaniye nemlenmiş. Sizce nasıl önlem alabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Sedanlarda yaşanan bir durum. Büyük ihtimal bagajın sağında ve sol yanında bagaj halısının altında bulunan hava ızgaralarının çevresinden su almıştır. Çözümü tamponun söktürülerek ızgaraların etrafın elden geçirilmesi . Zarar görmüşseler değiştirilmesidir. Stepnenin altını kontrol edin mutlaka orada su bulacaksınız. Daha önceden aracın içine su  girmiş ise nemlenmeye neden oluyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bendede vardı aynısı focus hb 2006 model hee yerine baktım stop lambaları tahliye yerleri filan en sonunda arka tamponu vida yerlerindeki fontlar eskimiş ordan alıyormuş pimaşencilerin kullandığı köpük ve siyah silikon sıkarak hem içten hem dıştan hallettim olayı sıfır sızıntı şuan 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sorunu bende yaşadım, stepnenin alt kısmı ve yanlarda ıslaklık oluyordu yağmur yağdığında kurumasıda zaten baya uzun sürüyor. sağ ve sol döşemeyi sökersen havalandırma kapağı var. Ordan alıyormuş. Silikonla kapattım orayı düzeldi.

Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.