Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync3 V2.3 Ile Sygic Car Navigation Kullanımı


Mehmet Melek

Önerilen Mesajlar

Foruma yeni kaydoldum. Konu başlığında belirttiğim husus ile ilgili olarak başarılı sonuçlar alınabileceğini forumdaki değerli üyelerin verdiği bilgilerden öğrendim. Bu hususla ilgili olarak izlenecek yol hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sygic için,  sync 3 sürümünün en az 2.3 olması gerekiyor. Iphone telefona "sygic car navigation" uygulamasının kurulması gerekiyor. Yalnız uygulama paralı. Deneme süresinin ardından 300 lira civarı bir rakam istiyor (ömür boyu lisans için).

Murat Kav. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Murat Bey,

Halen aracımda Sync3 v2.3 (17109) yüklü. Telefonum Android işletim sistemli. Ancak Android Auto uygulaması ile telefonu bağladığımda aracın sisteminden sadece Sygic'ten sesli yönlendirmeleri duyabiliyorum. Ekrandan görüntü alamıyorum. Sygic ile dün yaptığım yazışmada uygulamanın yeni bir versiyonunun Ford'un onayına sunulduğu ve onayı müteakip Play Google'da yayınlanacağı bilgisini aldım. Ancak sizin forumdaki bir yazınız ve ilişik fotolarda uygulamayı fonksiyonel olarak kullanabildiğinizi görüyorum. Bu konuda izlediğiniz yol hakkında gerçekten detaylı bilgiye ihtiyacım var.

Kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim resimlerini koyduğum yazılım sadece IOS içindi. Son bildiğim, henüz android telefonlar için bir araç uygulamasının olmadığı. Ama devam eden bir çalışma olabilir. Android markette, "Sygic car navigation" şeklinde bir uygulama bulabiliyor musunuz şu anda?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim Google Play'den yüklediğim uygulama bu "Sygic car navigation" zaten ancak anladığım kadarıyla Sygic ile Ford arasında Android Platformu için görüşmeler sürüyor. Bu işin kilit noktası bence Google'ın ayak diremesinden kaynaklanıyor olması. Çünkü Google, Android Auto yazılımı ile sadece kendi bünyesindeki Google Haritalar ve Waze uygulamalarının çalışmasını istiyor olabilir. Üçüncü parti yazılımlar konusunda kaynak kodlarını açmak istemiyorlar sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Ford Garajı > Ford SYNC Sistemleri kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Unutmadan, çalışması için Android Auto'yu devre dışı bıraktınız değil mi?

 

Hanımın telefonuna kurup deneyeyim yarın. Bu arada ios 11.2.5'de şu anda çalışmıyor sygic. Sitesine bu açıklamayı koymuşlar. (Esasında hiç bir mobil uygulama şu anda güncel ios ile çalışmıyor).

 

 

uygulama.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Android Auto devre dışı bırakılırsa sadece Sync3 sisteminin navigasyonu çalışıyor. Android Auto etkinleştirildiğinde ise Google Haritalar devreye giriyor. Benim görmek istediğim ise Android Auto devreye alındığında (USB bağlantısı ile) navigasyon uygulaması olarak Google Haritalar veya Waze yerine Sygic'in Sync3 ekranında görülmesi. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.