Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü


Teoman S.

Önerilen Mesajlar

Arkadaşımın başına gelen bir durumu paylaşmak istiyorum. Bilgilendirme postu okumanızı ve bi kontrol etmenizi öneririm.

 

Herkese selam.
Başıma gelen birşeyi anlatıp hem sizleride uyarmak hemde olurda bilgisi tecrübesi olan biri varsa tavsiye almak istedim..Sarıyer’de oturuyorum ve açıldığından beri bazen Yavuz Sultan Selim köprüsünden gidip-geliyorum . Geçişleri Hgs ile değil kredi kartıyla yapıyorum. Fakat ikitelliye en yakın nokta olan Fenertepe adında bir gişe var ve oradan ödeme yapıp geçtikten sonra siz nasılsa ödeme yaptım deyip geçip gidiyorsunuz ama öyle değilmiş.. Yolun üstünde adı” serbest geçiş noktası olan” radara benzer noktalar varmış. Ve Hgs si olandan da olmayandan da 1,5 bazen 2,5 geçiş ücretleri yazıp toplayıp kimisine 10 kimisine 20 kat ceza yazarak ihtar etmeksizin yüzbinlerce insanı icraya vermişler. Örneğin bana 900 tl ceza kesip mahkeme dosya masrafıyla 2,505 lira yoplam masraf yazmışlar. 2,5 tl den olsa 400 defa gidip gelmem lazım ama zaten mümkğn değil çoğu zaman metroyu kullanıyorum ..www.şikayetvar.com binlerce itirazla dolu ama ne call center ne de sizi ilişkilendirdikleri hukuk bürosu adam akıllı bir açıklama yapmıyor.Öde sonra itiraz et biz seni icraya verdik zaten diyorlar.. Yakında yeni havalimanı açılacak ve hepimiz mecburen o yolu kullanıcaz . Her geçilten sonra www.yss.com.tr üzerinden okuyucuların ücret tahsili veya ceza yazıp-yazmadığını kontrol etmek gerekiyormuş..Saçmalık silsilesini yazıp kafanızı şişirmiyim ama o yolu kullanan ,kullanacak olan herkes tedbirini alsın lütfen ..Durduk yere icralığız şimdi ve haberimiz yok..50 yıldır aynı adresteyiz tebligat yapamışlar sözde ..yapamayınca da icraya vermişler..Sanal cezayı kesip tebligat yapmayıp direkt icraya vermişler. Aşağıa şikatvar.com un ilgili forum sayfasının linkini yazıcam. Birkaç şikayeti okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız.Dikkatli olun! Yorumları okuduktan sonra da lütfen kimseyi zorda bırakacak şeyler yazmayın çok öfkeleneceğinize eminim . Fikir yürüten eleştirenden ziyada yardımcı olacak bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

 

https://www.ysskoprusuveotoyolu.com.tr/

 

Teoman S. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben 2009'dan bu yana araç kullanıyorum .bir dünya ceza yedim radarından köprüsüne bir suru ceza kesmişler.daha eve tebligat gelmesi kısmet olmadı.aynı yalanlar bana da söylendi.yok eve de yoksunuz yok ulaşılamadı falan filan.1992 den bu yana da aynı adreste oturuyorum. bazı şeyler ne yazık ki hiç değişmiyor . nereden nasıl yolarız milleti zihniyeti devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.