Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

944 TL Değerinde Kiralık Mondeo Vignale Çekilişi (Kuga Geldi - 2019 Mart)


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

"31 Aralık 2017 tarihine kadar bilgilerinizi paylaşın, 2018 yılı Mart ayında Ford Mondeo Vignale ile ‘Bir Başka’ sürüş deneyimini bir hafta sonu boyunca zengin iç tasarım ve akıllı teknolojiler ile yaşayacak üç kişiden biri olma şansını yakalayın."
 

http://birbaskahaftasonu.com

 

Screen Shot 2017-12-21 at 15.20.24.png

 

Nedir bu Vignale?

https://anasayfa.focusclubtr.com/mondeo-2-0-tdci-vignale-test-surusu-turkce-inceleme/

 

"Bu kampanya FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. adına MPİ’nin 18.12.2017 tarih ve 24951361-255.01.02-E.6941 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya 19.12.2017 saat: 00:01 ile 31.12.2017 saat: 23:59 tarihleri arasında, Türkiye genelinde FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş ‘ye ait www.birbaskahaftasonu.com internet sitesine giriş yapıp tanıtımları izledikten sonra ad, soyad, adres,e-mail ve telefon bilgilerini girerek üye olan veya üyelik bilgilerini güncelleyen bireysel katılımcılara 1 çekiliş hakkı verilecek şekilde sürdürülecektir. Talihliler, 15.01.2018 tarihinde saat:10:00’de Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ.19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 (Toplantı Salonu) Fulya Şişli/ İSTANBUL adresinde çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 3 kişi 944,00 TL değerinde Mart ayı içerisindeki herhangi bir hafta sonunda alınıp iade edilecek şekilde (tarih alternatifleri 10.03.2018 tarihinde alınıp-11.03.2018 tarihinde iade edilecek, 17.03.2018 tarihinde alınıp-18.03.2018 tarihinde iade edilecek, 24.03.2018 tarihinde alınıp-25.03.2018 iade edilecek şekilde planlanmıştır. Araç teslim alma saatleri 09:00-10:00; Araç teslim etme saatleri:17:00-18:00’dir.) Ford Mondeo Vignale kiralama hizmeti verilecektir. Araç benzin deposu dolu şekilde verilecek olup, kiralama süresi içinde ihtiyaç halinde yakıt alımı talihliye aittir. Araç İstanbul’da belirlenecek noktadan alınıp; İstanbul’da belirlenecek noktaya bırakılacaktır. İstanbul’da konaklama ve İstanbul’a kadar ulaşım ile diğer masraflar talihlilere aittir.) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye kazanan talihliler 18.01.2018 tarihli Posta Gazetesinde ilan edilecektir. www.birbaskahaftasonu.comadresine giriş ve üyelik ücretsizdir. Kampanya sadece bireysel katılımcılara yöneliktir. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş çalışanları ile 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamayacaklardır. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Ehliyeti olmayanlar çekilişe katılamayacaklardır. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir."

 

------------

 

Ben de katıldım, belki bizden birilerine çıkar :D 

 

IMG_6386.PNG

  • Beğen 5
  • Teşekkür 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı 944 TL Değerinde Kiralık Mondeo Vignale Çekilişi olarak değiştirdi
3 saat önce, Abdussamed Acar yazdı:

Rakamı biraz abartmışlar,  :) 

 

Avisten 450-500 liraya BMW 320 yada 550-600 liraya BMW 520 bireysel kullanıcı olarak 48 saat kiralanabiliyo.

Abartı var tabi, tıpkı BMW’nin ilk liste fiyatı gibi.

Ayrıca 2 litre dizel mi o :) Madem küçük hesaplar yapıyoruz :D Literatürde ikisi de 2 gün diye geçiyor. Şimdi onların yakıtını da biz ödüyoruz değil mi ? :zha: (300 lira eder bir depo en az)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Abartı var tabi, tıpkı BMW’nin ilk liste fiyatı gibi. Ayrıca 2 litre dizel mi o [emoji4] Madem küçük hesaplar yapıyoruz [emoji3] Literatürde ikisi de 2 gün diye geçiyor. Şimdi onların yakıtını da biz ödüyoruz değil mi ? :zha: (300 lira eder bir depo en az)

 

 

Sorun küçük hesaptan ziyade algı yanılgısı oluşturularak reklam yapılıyor olması.

 

Vignale serisi ile hedeflenen kitleye; araç tanıtmak için yapılan reklamın 3 kuruşluk fiyat argümanı kullanılarak yapılması garipliğine hiç girmiyorum bile.

 

 

Hemen her sektörde adam akıllı denetleme yok, 365 gün istisnasız aynı ürünü sözde %50 indirimli satan var. Hiç olmayan sembolik fiyatın, gerçekte varmış gibi gösterilmesinin pekte etik olmayan bir maksadı var şüphesiz.

 

Bunu değil dandik Ford, babam yapsa yüzüne söylemekten çekinmem.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Abdussamed Acar yazdı:

 

Sorun küçük hesaptan ziyade algı yanılgısı oluşturularak reklam yapılıyor olması.

 

Vignale serisi ile hedeflenen kitleye; araç tanıtmak için yapılan reklamın 3 kuruşluk fiyat argümanı kullanılarak yapılması garipliğine hiç girmiyorum bile.

 

 

Hemen her sektörde adam akıllı denetleme yok, 365 gün istisnasız aynı ürünü sözde %50 indirimli satan var. Hiç olmayan sembolik fiyatın, gerçekte varmış gibi gösterilmesinin pekte etik olmayan bir maksadı var şüphesiz.

 

Bunu değil dandik Ford, babam yapsa yüzüne söylemekten çekinmem.

 

Reklamı, sözleşme ile yapıyorlar yani. Görünürde fiyat vs yok da. Dandikliği fiyatı başlığa yazarak ben yaptım :) Dandik adamız işte. 

Ayrıca bu arabanın hedef kitlesi keşke şu an çekilişe katılanlar olsa :) “Arka Koltuk” reklamı kafidir ona. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence burada yanıltıcı bir reklam yok çünkü Ford bize bir şey satmaya çalışmıyor. Ayrıca AVIS'te Corolla'nın 48 saatlik kiralama bedeli 500 lira. Bir depo yakıt bedelini de içine koyduğunuzda 800 liraya yaklaşan bir rakam ortaya çıkıyor. Corolla'nın bu parayı ettiği yerde Mondeo'nun zirve aracının kiralama bedelinin 944 lira olması hiç abes değil. 

Öte yandan bu bir kurumsal etkinlik ve bununla Vignale tanıtımı yapmayı ve satış hedeflediklerini hiç sanmıyorum. Markanın ailelere güzel bir İstanbul hafta sonu yaşatmayı amaç edinen pek de akıllara gelmeyecek bir hoşluğu olarak bakılmalı diye düşünüyorum. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Saçma sapan bi kampanya olmuş çekilişle 2 günlüğüne kiralık araba diye kampanya mı olurmuş? Madem bi çekiliş yapıyorlar arabayı versinler...İlk defa  böyle alakasız çekiliş görüyorum ...2 gün arabayla gez ,getir .Arkadaşıma desem 2 günlüğüne o da verir bana mondeosunu çekilişsiz kurasız.Birde İstanbul’a gidecekmişiz orda teslim alıp orda teslim edecekmişiz ...Otosan Nevşehir’e gelsin ben onlara  2 gün Bmw 320d GT ile Kapadokya gezisi yapayım :) ..Bmw keyfini yaşasınlar ...Yalnız Talihli Kapadokya havalimanından alınıp tekrar oraya bırakılacaktır ...Diğer masraflar Otasan’a ait :)

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Çekilişe Katılım : 7523 

 

Kazananlar

Serkan AKTAŞ - Erzurum 

Selim TEKİN - Kayseri 

Muhammet DEMİRCİ - İstanbul 

 

Yedekler 

Ömer Haktan ÖZTÜRK - Manisa

Ahmet ARAZ - Mardin 

Emin ÖZMEN - Manisa 

 

Asil Başvuru Tarihi : 02-02-2018

Yedek Başvuru Tarihi : 17-02-2018

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı 944 TL Değerinde Kiralık Mondeo Vignale Çekilişi (Kuga Geldi - 2019 Mart) olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.