Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Arabanın Anahtarı Bagajda Kaldı Yardım!


Cankut Bulut

Soru

Önerilen Mesajlar

  • 0
3 hours ago, Erol Süzer said:

Nasıl açacakları konusunda bilgi verdilermi peki?

 

3 hours ago, Servet Ö. said:

Kapiyi sisirip icerden acma koluna ulasiyorlar.

 

1 hour ago, Cankut Bulut said:

Önce kapıyı kastırıp araya el pompası yardımıyla şişen tansiyon aletine benzeyen bir torba koydu. Torbayı şişirip kapıyı yeterli seviyede kastırdıktan sonra çelik çubuk yardımyla kapı kolunu içerden çektirdi ve kapı açılmış oldu.

Demiştim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
51 dakika önce, A.Coşar yazdı:

Bence en iyisi bir delinin kuyuya attığı taşı çıkarmaya uğraşmaktan vazgeçip yarın sabahın köründeki kurs için erkenden uyumak. :guitar:

 

Haha, doğru cevap ?

Yatmadan evvel naapıyoruz ç... unutmuyoruz ?

  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

benim de başıma gelmişti Puntoda. servis camla kapı arasındaki fitilden tel sokup açmıştı. sonrasında servise uğrayıp döşemeyi söküp teli yerine oturtmak gerekmişti birde.

Şişirince yamulabiliyor kapı ama düzelir tabi.

 

@Yakup Çağatay çift kilit kendi kendine devreye girmiyor mu? Bazı durumlarda giriyordu sanki ancak detayını hatırlamıyorum. Kendi devreye girmiyorsa bile, devredeyken sadece bagajı açıp anahtarı bagaja koyup kapatırsan çift kilit devrede ve anahtarsız kalırsın :D facebook grubunda birisine olmuştu geçenlerde.

 

--1 dakika sonra eklendi--
2 saat önce, A.Coşar yazdı:

 

 

1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

 

Artık çoğu kasko tüm camlarda hasarsızlığı bozmadan değişim yapıyor ancak illaki öyle olmayanlar vardır. Poliçeyi okumak lazım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bilgi Merkezi

Kasko Sigortası

Anahtar Arabanın İçinde Unutulursa Ne Yapılmalı?

Araç sahiplerinin en çok korktuğu durumlardan biri de araba anahtarını kaybetmek veya arabanın içinde unutmaktır.

Günlük hayatın koşturmacası, sorunları ile boğuşurken bir de araç anahtarını arabada unutmak, çok can sıkıcı olabilir. Üstelik bir de aceleniz varsa ve aracınıza çok ihtiyaç duyduğunuz bir durum yaşıyorsanız, "Ne yapacağım şimdi?" düşüncesiyle panik olabilirsiniz. 

Araba anahtarını kilitli araçta unutmalara karşı önlem olabilecek ve araç anahtarını araçta unutma durumunda yapılabilecekleri bir araya getirdik.

Araba Anahtarı Araçta Unutulduğunda Yapılabilecekler
 

Kasko Sigortanızı Değerlendirmenin Tam Vakti

Kaskomuzun unuttuğumuz hizmetlerinden biri yol yardım teminatı , araç anahtarının kaybı gibi yolda kalmanıza neden olan durumlarda kullanabilmeniz için var.

 

Böyle durumlara hazırlı olarak kaskonuza yol yardım teminatını ekletirseniz, aracınız bulunduğu konumdan kurtarılacağı gibi anahtar için oluşacak giderler de karşılanır. Kaskolu araç sahibinin bu durumda yapması gereken tek şey kasko aldığı kurumu durumdan haberdar etmektir. 

Çekici Hizmeti Bugünler için Var

Araç anahtarınızı hiç olmayacak, tehlikeli bir yerde bıraktıysanız, yapmanız gereken en doğru hareket  kolluk kuvvetlerine veya çekicilere başvurmak olacaktır. Ancak araç kaskonuz yoksa, çekici hizmeti biraz masraflı olacaktır. Oysa, kaskodaki çekici teminatı ile yolda kaldığınız pek çok durumda aracınızı güvenli bir alana oldukça düşük masrafla taşıyabilirsiniz. Sizi yarı yolda bırakabilecek durumlarda gerekecek acil durum telefonları listesi çıkarıp sürekli yanınızda taşırsanız, öncesinde bir araştırma yaptığınız için süreci daha kısa sürede atlatabilirsiniz

Her şeyin Bir Yedeği Olmalı

Evlerin yedek anahtarları olduğu gibi arabaların yedek anahtarının olması da araba anahtarının araçta unutulması durumlarında panik olmanızın önüne geçer. Araç yedek anahtarınızı da nereye koyduğunuzu hatırlamayacağınızı düşünüyorsanız, ailenizden biriyle paylaşabilirsiniz.

Akıllı Otomobillerin Akıllı Uygulamaları

Günümüzde teknolojinin de gelişimi sayesinde bazı otomobiller oldukça gelişmiş bir yapıya sahip oluyor. Akıllı otomobiller olarak geçen bu araçlarda eğer anahtar araca takılıysa, aracınız kilitlenmiyor veya uzaktan erişim imkanı olan bazı araçları uzaktan açtırabiliyorsunuz. 

Anahtar Kayıplarına da Kasko Güvencesi

Araç arabalarının anahtarıyla ilgili yaşadığımız bir diğer sorun da araba anahtarını kaybetmek oluyor. Gün içerisinde uğradığımız her yerde araç anahtarını kaybetme ihtimalimiz var. Eğer kaskonuz varsa, araç anahtar kayıpları durumunda oluşan masrafı kaskonuz karşılayabiliyor ama bunun için ek bir teminat olan araç anahtar teminatını poliçenize ekletmeniz gerekiyor.

 

www.sigortam.net sitesinden alıntıdır. marmara-sigorta.com.tr ve tasit.com aynı makale var.

Ertan Yücel tarafından düzenlendi
alıntı bilgisi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.