Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Astra mı Focus Mu?


Samet VURAL

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba..Öncelik eski bir ford focus kullanıcısı olarak şuan sizin de fikirlerinize danışmak istedim. Kendime 2.el dizel yakıtlı ve dolu donanımlı bir araç bakıyorum şuan ve kararsız kaldım...Yeni kasa Opel Astra 1.6 CDTI 136 hp manuel vites Hatchback Excellence donanımlı bir araç mı yoksa MCA Ford Focus 1.6 TDCI 115 hp manuel vites Sedan Titanium Tekno paket ve bixenon opsiyonlu bir araç mı almalıyım..İkisi de 2016 model..ikisi de 30 bin km de.Fiyatlar yakın..Karar veremedim..Daha önce kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba?Focusu gerçekten çok seven biriyim ama sizce doğru karar hangisidir?Konfor sorunsuzluk malzeme kalitesi yakıt tüketimi ergonomi yol tutuş güvenlik teknolojik olarak genel bi değerlendirme yapabilecek arkadaşımız var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1.6 cdti 136hp astra biraz fazla yakıyor performansı güzel, Yakup abimin dediği gibi focus alınacaksa bekleyin derim yeni kasa,motor,donanım heyecanla bende bekliyorum. Focusun yol tutuşu Kalıplaşmış artık söylemeye gerek yok.
Eger dizel motor düşünmüyorsanız
astra 1.6 t sport 200hp opc donanım olarak dolu bakabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Exelence da yok yok nerdeyse. Kış paketi ve intellilink varsa tadından yenmez. Astra Focus'a göre daha sert bir araç. Sürüş konforu ve yol hissiyatı anlamında Focus kadar keyif vereceğini sanmam. Bence imkan varsa her ikisini de kullanın öyle karar verin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aynen ağır araba iyidir düzeltilmesi gereken bir şehir efsanesi...ki çoğu zaman ağır araba daha kötüdür mesela virajlarda ağır araba daha fazla eylemsizliğe uğrayarak çizgiden çıkma ihtimali daha yüksektir, ağırlık fren mesafesini uzatır. Yere doğru basan araba iyidir demek daha doğru.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her ikiside yol tutuş olarak sınıfının en iyi c segmenti araçlardır. Bahsettiğiniz donanımda Astra biraz daha ağır basar. Bu yıl içinde yenilendiği için Astra’nın hanesine +1 daha yazalım.

Opel’in Peugeot’a satılmasınında etkisi ileride ne olur tam olarak bir yorum yapamıyorum.

Sürüş hissiyatı ve Konfor olarak tartışmasız Focus. 2.el durumunuda ele alırsak Focus’un değer kaybı biraz daha az olur. Ben +- olarak kağıta yazdığımda şuan için eşit gösteriyor. Tam olarak budur diyemem ama sürüş hissi ve konfor herşeydir diyip, Focus’u tercih ederdim

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.