Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Öğretmenler Günü


Misafir

Önerilen Mesajlar

Bizleri yaşama hazırlayan bilgi, beceri ve tutumla donatan öncelikle Başöğretmen Mustafa kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi minnetle anıyor ve bu özel günlerini kutluyorum. Atatürk'ün çizdiği çerçevede “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller” yetiştirme konusunda gayretlerini asla esirgemeyeceklerini biliyorum. 

hocatam.jpg

  • Beğen 4
  • Teşekkür 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Atatürk Devrimlerinin yayıcısı,taşıyıcısı ve koruyucusu olan Cumhuriyet Öğretmenleri;ışığıyla hukuk,emek,vatan,bilim ve sanat düşmanlarını perişan edeceklerdir.Başta  Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere sonsuza ulaşan tüm vatansever Öğretmenlerimizi saygıyla anıyor,tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.:claps:

  • Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Pek çok şey günden güne değersizleşiyor, bir zamanlar erdem olarak görülen şeyler ne yazık ki eski kıymetlerini çoktan yitirmiş gibi. Çorbadan hallice bu eğitim sistemi ve bu ülke koşulları içerisinde "iyi öğretmen" olmak gerçekten ciddi bir meziyet ve erdem bana göre...

 

Başöğretmen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum. Ve bütün bu koşullara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" olan öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun!

  • Beğen 5
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.