Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kışlık Araç Brandası


Aşkın K.

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, eskiden garaj kullandığım için sorun yoktu ancak evi taşıdık ve artık açık otoparka geçişimizi yaptık. Aracı hafta içi işe ve kreşe giderken eşim kullanıyor yani sabahları 7:15 de 3 yaşındaki kızım ile araca biniyorlar ki zaten amacım onların sorunlarını çözmek üzerine olacak.

 

Araç dizel olduğu için sabahları geç ısınma konusunu PTC Heater ile kısmen çözmüş olacağız ufak bir işi kaldı sanırım yarın devrede olur. Sonucu zaten ayrıca paylaşırım. Konuyu çok dağıttım farkındayım ama amacımı net anlatırsam çözüm tavsiyeleri de yerinde olur, hemen sadede geliyorum.

 

Sabah eşim ile kızım hem zaman kaybetmesin hemde daha az üşüsünler diye, eşim cam temizliği ile uğraşırken ufaklık bende yapacam bende inecem diye ağlamasın diye, camlarda ki donmayı engellemesi için branda almayı düşünüyordum.

 

İlk başta sadece ön cam için satılan ürünlere bakarken, sonra üst tavanı ve yan camları örten modeli gördüm ki kışın rüzgarın yönüne göre yan camlar da da donma yaşayacağımı düşünüyorum. Kullanan yada tanıdıklarından tecrübesi olan arkadaşlar düşüncelerini söyleyebilir mi? Daha önce branda nın araç boyasına zarar verdiğini okumuştum başka yerler de ancak ben sadece kışın kullanacağım ve araç her gün kullanıldığı için zararı olmaz düşüncesindeyim.

 

https://urun.n11.com/diger-kislik-urunler/tam-boy-arac-kar-buz-onleyici-arac-cam-brandasi-oto-branda-P146641329

 

http://www.hepsiburada.com/dahice-on-cam-brandasi-kar-buz-onler-pm-oteg383

 

Ben aslında ikinci ürünü yani sadece ön camı düşünüyordum sabah katlayıp poşete koyması kolay olur diye ama yan camlar sonradan aklıma geldi.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2.ci ürün için mağaza yorumlarına baktım. Şemsiye kumaşı gibi ince kumaştan üretildiği ve yırtılmaya yatkın olduğu söyleniyor. Bu fiyata daha iyisi varsa bakılabilir. Ben bagajda karton bulunduruyorum. 1 karton 2 hafta falan işimi görüyor. Islanınca atıyorum. 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ptc ok :) çalışıyor test edildi mca 1.5 tdci powershiftte ilk galiba :D

camlar için 1 .ürün kullanılması illaki  gerekiyorsa kumaş kalitesi iyi değil ise yırtılır bunun yerine araca göre aynı tip polar kumaş iyi olu bence :)

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.