Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ford Focus 1.0 Ecoboost Arıza Problemi


Baturalp Koçyiğit

Soru

Aracım 2013 model (mk3) focus 1.0 ecoboosttur. Geçen hafta cumartesi günü arabayı çalıştırdıgımda marş bastı ama hemen kesildi tekrar çalıştırınca çalıştı. Ertesi gün ise gezerken park ettim ve işlerimi halletim geldiğimde ise çalışmadı bu sefer her marş basışımda sanki motor ve benzin deposu taraflarından tık tık diye sesler geldi.bi 10 dk bekledim tekrar denedim çalışmayınca ford yardımı arayıp servise götürdük. Ama 3 gündür serviste olmasına rağmen hiçbir gelişme yok. Aracımın önceden anahtarını şuan aracımı götürdüğum ve satın aldığım ford servisinde anahtarında tutkluklar oldugu için anahtarını değiştirdim. Servis hiçbirşey bulamadı. Sadece aracın üzerinde 4 adet anahtar olduğunu tespit ettiler. Şuanlık haber bekliyorum. Önceden böyle bir şey basına gelen birileri varsa bilgi almak istedim. Herhangi bi yanlışlık yaptıysam şimdiden özür dilerim.

Not: araç 30000 km bakımı yazın sonunda yapıldı. Şuan arac 30 31 bin civarlarında. Hiçbir şekilde zorlama yapılmadı en fazla uzun yolu 600 km filan oldu onun harici şehir içi kullanım. Aracımdan memnumdum ama bu olaylardan dolayı soğumaya başladım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı ve Yapısı kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.