Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

16 Focus Powershift Titanium Aracımda Vites Çevresi Soyulma Sorunu


Önder Kurt

Soru

Aracım 2016 model titanium dizel powershift 11000 km de bugün aracımı temizlerken ( su ile ıslanmış bez ile ) sildiğimde vites çevresinde P R N D S yazan kısmında parça parça soyulma olduğunu fark ettim acaba bu sorun genel olarak tüm focuslarda mevcut mu ve o kısmın değişimi serviste yapılabiliyor mu ? yada bir öneri verebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

 

Forumda daha yeniyim sorumu doğru yere açıp açmadığım konusunda emin değilim anlayışınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 10 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Şimdiye kadar foruma böyle bir şey yazan olmadı hafızam yanıltmıyorsa ve suyla oranın soyulacağı da aklıma yatmadı doğrusu. Ayrıca servise başvurun mutlaka, değişebilir ve evet tabii ki değiştirilebilir bir parça.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Eğer buna benzer bir sorundan bahsediyorsanız.Arabayı aldıktan 2 ay sonra yıkama sonrası benim başıma gelmişti.Serviste biraz zorlamayla da olsa garanti kapsamında değiştirdiler.Yıkama yaptırırken orayı sildirmiyorum.Çok hassas bir malzeme var.Tekrar soyulacak gibi. 

20150117_085850_resized (1).jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ö der bey ben defalarca içini temizlettim. Ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Arkadaşların dediği gibi serviste hayli hayli deyişimi yaparlar. Ama bu sudan yada başka sıvıdan deyil de sanki sert bir şey tahrip etmiş gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yardımınız ve yanıtlarınız için çok teşekkür ederim . Bende anlamadım normal silmeyle olacağın hiç düşünmemiştim ama sildikten sonra fark ettim ve çok şaşırdım aliexpress de aracın o kısmı için uygun paslanmaz krom satılıyor serviste oynatmaktan ziyade sanki o şekilde bi modifikasyon yaparsam çok daha güzel görünecek gibi hemde orjinaliyse oynatmamış olurum diye düşünüyorum .

--2 dakika sonra eklendi--

ben sildikten sonra fark ettim öncesinde varmıydı hiç gözüme çarpmadı doğrusu şu araç içi kokulardan müzdarip olanlar olmuş daha önce sanırım bende de aynada takılı duruyordu silmeden önce belki de o bölgeye o kokudan damlamış olabilir bende sildiğim an kalkmış olabilir belki 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
Metal bir cizim ile sert vurulmadıkça kırılıp, ezilecek, çatyacak bir parça değil. Sert bir plastikten yapılmış kullanım kaynaklı olabiliyor

Üzerindeki kaplaması soyulmuş b6 kasa passatlardada çok soyulma olur teyp çevresi kapı kolları bu siyah dandik kaplamadan.Neyseki garanti var yoksa kaplamayı yenileyen yerler var.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Genelde kullanılan kokular ve oto yıkamacılardaki pH değeri yüksek kalitesiz temizleyiciler veya parlatıcılar bunlara yol açmaktadır. İç döşemelerde temizlik ve koruma için pH değeri düşük ürünler kullanmakta fayda var. Autogylm bu konuda en iyisidir. Ayrıca Sonax xtreme kokpit reiginer matt tavsiyemdir.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.