Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bitti mi? Yoksa Yeni mi Başladı?


Gürkan Karagöz

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar, sizlerle yüz yüze tanışma fırsatım olamadan bitiyor bağlantımız maalesef. Cuma günü 2015 Model kırmızı kuzumu sattım. Daha 10.000km'yi yeni geçmişti oysa, doyamadım doğrusu. Ama şartlar böyle gerekti, yakın zamanda ABD'ye taşınıyoruz. Gitmeseydik asla satmazdım. Oradaki hayat (bilenler bilir) biraz farklı. Buradakinin aksine, "otomobil" dediğimiz şey daha kolay ulaşılabilir bir şey. Mustang gibi bir otomobile ulaşmak ise çok daha kolay.

İstanbul'da 20 aydır Mustang sahibiyim, gerçekten çok özel bir duygu. Çok az insana nasip olmuş hisler yaşattı bana. Sıradan bir BMW 5 serisi, Mercedes E serisi bile daha pahalı burada. Ama nedense Mustang'e binmek her baba yiğidin harcı değilmiş gibi gıpta ile baktılar hep bana. Nedeni belli, vergi sistemimiz Mustang'i super spor otomobil kategorisine sokuyordu ülkemizde de ondan. Ayrıca cesaret de var tabii. İş toplantılarına kırmızı bir Mustang ile gitmek, ortamdaki onlarca siyah Audi'ler, Mercede'lerin arasında farklı kıldı beni. Parası olanın bile binemeyeceği bir özgürlük duygusu, anlatmak zor.

 

ABD'de aklımda Corvette var, tahmin edeceğiniz gibi 2.el hem de gray market Mustang'i sattığım fiyata orada en kral Corvette'i alabiliyor, üstüne 2 yıllık da benzin parası kalıyor. Ama hala gönlümde Mustang var. İlk generasyondan sonra en sevdiğim model 2010 idi, sonra 2015 oldu. 2018'i hiç sevemedim, bir türlü alışamadım.

7. generasyonun, 5 litrelik V8'in kullanılacağı son generasyon olacağını tahmin ediyorum. Eğer beklediğim dış tasarımı bulursam ve ömrüm yeterse bir tane klasik adayı olarak oğluma bırakmak üzere almak istiyorum. Bakalım hayat bize daha ne sürprizler yapacak.

 

Kalın sağlıcakla.

 

 

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.