Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Klima Sorunu


Ahmet Paçacı

Soru

Focus 3 2014 model trend arabamın klimasında şöyle bir sorun var ... Klima çalışıyor çoğu zaman harika soğutuyor bazen düğmeyi çevirdiğimde hiç soğutma yapmıyor ? Tatildeyken Sinop ta bir oto elektrik klima dükkanına gösterttim bilgisayara sokup test yaptılar ayrıca gaza baktılar sorun bulamadılar acaba neden bu olur bugünde aynısı oldu klima çalışıyor ama soğutma yok yarın kesin buz gibi soğutur sizce neden ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

2014 de benim focusu 0 olarak bayiden aldım 11. Ayda aldığım için klimayı Nisana kadar hiç kullanmamıştım sonra sizdeki aynı sorunu bende yaşadım 3 kere servise gittim tabi sorunu servisde tekrarlamadığı için hiç birşey yapamadılar klimam soğuk üflerken birden sıcak üflemeye başlıyordu,fiat servisindeki klimacı arkadaşım klimanın rölesiyle aynı değerleri taşıyan diğer rölenin yerini değiştirdi 2,5 yıldır aynı sorunu bir daha yaşamadım yani bu röle değişikliğimi sorunu çözdü yoksa tesadüfmü bilmiyorum sorunsuz çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.