Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cyclone Android 9 ' Cihaz Açılmama Sorunu


Önerilen Mesajlar

Merhaba,

2016 Focus style paket sıfır aracıma otokoç ta cyclone 9" android cihaz takıldı. Cihaz bazen arabayı çalıştırdıktan sonra açılmıyor elektrik gelmiyor.  Kontağı kapatıp tekrar açtığımda çalışıyor. Servisle görüştüm önce birkaç yazılım ( cyclone Türkiye tarafından )güncellemesi yapıldı sorun düzelmedi. Sonra cihaz değişimi yapıldı ama sorun yeni cihazdada devam ediyor. Bu cihazdan kullanan ve böyle bir sorun yaşayan var mı? Style paketle bu cihaz arasında bir uyumsuzluk olduğunu yada android versiyon cihazlarda üretim kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Regi  elektronikle ( cyclone Türkiye ) görüştüm ama sürekli yazılım değiştirip deneme yanılma yoluyla birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Style paket ve bu cihaz sahibi arkadaşlar varsa cevap verirse sevinirim.  2 cihazdada aynı sorun yaşanmamdan dolayı cihazlarda üretim kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ve sanırım iade edeceğim.

 

Cihaz sahiplerinin cevaplarını rica ederim. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

 

11 saat önce, Gürdal işeri yazdı:

Cihaz bazen arabayı çalıştırdıktan sonra açılmıyor elektrik gelmiyor.  Kontağı kapatıp tekrar açtığımda çalışıyor.

bu tarz cihazlarda arabanın ne yapmaya çalıştığını sürekli takip eden "can bus reader" yada "obd2 pid scanner" gibi yardımcılar kullanılıyor. ve bunlar ucuz uygun işini bazen cihazlar bozulmayada oldukça elverişli. demem o ki o ara parça komutları okuyamadığından açıldım mı kapandım mı bilemiyorum diyor. 

ismail bey vardı o bakabildimi?

 

12 saat önce, Gürdal işeri yazdı:

Style paketle bu cihaz arasında bir uyumsuzluk olduğunu yada android versiyon cihazlarda üretim kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. 

genel olarak 3rd party oem olmayan parçalarda her daim problem çıkma ihtimali orjinallere göre hayli yüksektir.

 

12 saat önce, Gürdal işeri yazdı:

Regi  elektronikle ( cyclone Türkiye ) görüştüm ama sürekli yazılım değiştirip deneme yanılma yoluyla birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

elbette deneme yanılma ile yapacak. ürünü kendileri üretmiyorlar yazılıma biraz modifikasyon yapıp koyveriyorlar. ama bence piyasada parmak ile gösterilen firmalardan. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ürünün orjinal cihaz kadar stabil çalışmayacağının farkındayım ama hiç açılmaması farklı bir durum. mesela sesi kapatmaya çalıştığınızda bazen algılamıyor bu gibi ufak şeyleri  sorun etmiyorum zaten. Firmaylada bir sorunumda yok  destek veriyorlar  ve cihazıda değiştirdiler. 

 

Benim merak ettiğim bı cihazı kullanan ve bu tip bir sorun yaşayan araç sahibi varmı ? Çünkü ilk taktıkları cihazda 4 defa yazılım güncellemesi yapıldı ve açılmama sorunu düzelmedi hatta son zamanlarda geri görüş kamerası devreye girmiyordu. 2. cihazdada şu an açılmama sorunu var. Yazılımla çözülecek bir durum olsaydı cihaz değişimi yoluna gitmezlerdi diye düşünüyorum.

2016 model Style paket sahibi ve bu cihazdan kullanan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.   sizde böyle bir sorun var mı ? Cyclone a sorduğumda diğer focuslarda böyle bir sorun yaşamadıklarını iletiyorlar. Ama bendeki sorunda henüz çözülmedi.

 

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.