Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Motorin Deposu Giriş Yeri Arızası


Ahmet Paçacı

Soru

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Yakıtı her zaman aldığınız yerden mi almaya gittiniz.Hatta herzaman aldığınız pompadan mı desem daha doğru olur.Benim bir kaç defa dikkatmi çekti.Bazı pompaların ağız çapları farklı oluyor.Ondan dolayı olmuş olabilir.Farklı istasyon yada pompalardada denemek lazım.

Birkaç defa şöyle bir şey geldi başıma.Pompayı depoya takıyor pompacı.Yakıtı vermeye başlıyor.Depo boş olmasına rağmen depo hava yapıp yakıt geri fışkırıyor ağızdan.Depo boş bu pompadan kaynaklanıyor dememe rağmen pompacılar kabul etmiyor.Gidiyorum yol üzerindeki başka istasyona gayet güzel doluyor depo.Bunların hepsi yanlış pompa ağzından kaynaklanıyor.Pompa ağızları araca uyum sağlayamaya biliyor bazen.Ama deponuzun kilit mekanizmasının bozulduğundan eminseniz hemen her tamirci yapar diye tahmin ediyorum.Deponuzu alttan komple sökecekler.Ağızdaki kilit mekanizmasını yenisiyle değiştirecekler.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

2015 1.5 tdci aracıma yakıt almak için istasyona girdim.Araçtan uzaklaşıp market önünde beklemeye başladım.Pompacı bir süre pompayı sokmak için uğraştı. Sonra bana dönüp abi bunun üst kapağı kırılmış pompa girmiyor dedi. Yakıt deposunu açınca iki tane daha kapak var içerde. üst kapağı kırılmış. Penseyle kırılan kapağı çıkardık. Sonra yakıtı doldurdu. Bu tür hasarları kasko karşılar mı acaba? İnternetten arattım üst kısmı kendim söküp parçalanan kısmı yapıştırabilir miyim diye ama bulamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Kasko ödemiyor. 

Peki bu kısmı ben sökebilir miyim? Biraz uğraştım ama tırnaklar falan var. Bir tane de plastik bir çıkıntı var. Servis bulunduğum yere 150 km. Yapabilirsem gitmeyim diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.