Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Depo Hunisi Hakkında


Ozan Çakal

Soru

Merhabalar. Focus 3 lerde bildiğim kadarıyla akıllı yakıt sistemi var yani araç dizelse benzinli pompa depoya girmiyor. Buna bağlı olarak yakıt katkı maddesi koymak için bir huni vb birseye ihtiyaç var. Bunu nerden temin edebilirim ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

yakıt katkısının bazılarının ucunda huni gibi birşey var ,yakıt kapağındaki kilit el ile açılabiliyor .Kilitte 3 nokta var oraya basarsanız ayni anda kilit açılıyor yalniz açılınca oraya huni veya benzer şeyi hemen sokmak lazım kilit kapanır geri yoksa...Yada bir kişi kiliti elle açıp elini orda tutup diğeri katkı maddesini boşaltabilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Makyajlı kasalarda siz elinizle kaydırma yapabiliyorsunuz giriş ağzını ama esas sensörlü bölüm daha içeride. Esas açılması gereken bölümü dışarıdan müdahale ile açamazsınız. Mutlaka depo hunisi lazım. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Başka bir başlığa daha yazdım ama bu başlıkta tam benim sıkıntımla ilgili şeyler yazılmış. Kusura bakmayın tekrardan buraya da yazacağım. Pompacı yakıt deposunun üst kapağını kırdı. Çevresi metal olan bu kısmı sökebilir miyim kendim? Söküp güçlü bir plastik yapıştırıcıyla yapıştırmak istiyorum parçalanan kısmı.Aracım 2015 focus 1.5 tdci

Erkan C tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.