Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Enjektör Diplerinde Yağ Birikmesi


Enes Gürcü

Soru

Resim forumdan alıntıdır fakat aynı yerde aynı sorun bendede var enjektörlerin diplerindeki oluklarda yağ birikiyor sübap kapağındaki contayı değiştirdim fakat fayda etmedi sanırım enjektörlerin keçeleri değişmesi gerekiyormuş gittim 2-3 yere sordum 350-400 tlden aşağı olmaz dediler.

-Ne yapmam gerekli?Sadece keçe değiştirmekle sizce sorun hallolur mu

-Tekirdağ ve çevresinde bildiğiniz iyi-işini düzgün yapan bi usta varmı

 

-Ayrıca bi kaç yerde gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ford sanırım bu dizel cvt şanzıman ile ilgili olarak hatasını kabul etmiş ve iyi niyet garantisi adı altında araçlar garantideymiş aracım:2007 Focus 1.6 SD Trend TDCİ CVT  bu araç  garanti kapsamına girer mi.

Şimdiden teşekkürler.

 

r2bLPN.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

bende contayı değiştirdim ama çare olmadı.dorun enjektörleri tutan saplama vidalarda.yağ kaçağı oradan geliyor.enjektörleri söküp vidalarının altına conta sürdürdüm.ayrıca keçeleri 50 tl ye aldım ve değiştirttim.enjektörleride ayar yaptırdım. şimdi sorun yok. ayar 150 tl ,keçe 50 tl, işçilik 50 tl ye hallettim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Konunun linki

Problemi başka bir ustaya götürerek hallettim enjektörleri söktü 4 tane keçe mi diyim artık conta mı onları yeniledi+8 adet enjektör saplamasını değiştirdi.Toplam maliyet;

-4 keçe tanesi 10 tlden-40tl

-8 saplama tanesi 7.5 tlden-60 tl

-100 tl işçilik

bu anlattığım garanti hakkında bilgisi olan var mı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

hasan bey fiyatı çok söylemişler.enjektör ayarı yapan bir yere gidip fiyat alın daha uyguna yapacaklardır.                                                            enes gürcü garanti hakkında daha önceleri bir arkadaş yazmıştı.dediğiniz olay bu yılın ilk aylarında sona ermiş.yazan arkadaşta yaptıramamıştı.kampanya bitmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benim asıl anlamadığım aracın bakımları bugüne kadar hep yetkili serviste yapıldı. 114bin km. de carbon clean yapıldı ve o zamandan beridir de bu problem var. 3 bin km önce yağ bakımları yapıldı ve bu problemi göz ardı etmişler. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

hasan bey aynı aynı plastik kapağın contasını bende değiştirttim 50 tl conta işçiliğine para bile vermedim iyi araştırın tek bi yere sorup kesip atmayın ha niye fazla masraf çıkarmıştırlar belki enjektör kontrolü yapacaklardır ondan olabilir.Enjektörlerinize güveniyorsanız kontrol ettirmessiniz olur biter contaları değiştirir saplamaları değiştirir 250 300 geçmemesi lazım işçilik dahil

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.