Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus Arka Kapı Açıkken Kapılar Kilitlendiğinde Uyarı Vermemesi


Serhat Karadag

Soru

   Selamlar geçenlerde eşim oğlanın sol arka kapısı aralıkken kapıları kitlediğini arabanın herhangi bir uyarı vermediğini söyledi.Bende test ettim ön kapı açıkken kapılar kilitlenmeye çalışıldığında  kilitlenmiyor, ancak arka kapılar açıkken kilitlenmeye çalışıldığında hiç bir uyarı vermeden kilit sesi gelip aynalar kapanıyor ön kapılar kilitleniyor.

   Daha önce punto evo aracımız vardı, arka kapılar veya bagaj açıkken kapı kilitlendiğinde kilit sesi gelir ancak farları hızlıca yakıp söndürerek uyarı verirdi.

   Bu tüm focuslarda böylemi? Böyle ise çocuklu aileler arkakapılara dikkat etmeli..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Evet böyle. :) Çocuklu/çocuksuz kapılara bakmak faydalı tabi aslında uyarı var dörtlüler yanmıyor ve arka kapılar kapatıldığı taktirde o da kilitlenmiş oluyor tekrar düğmeye basmaya gerek yok. Bagaj da böyle.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ben bu özelliği (kilitlemenin aktif olması) çok beğeniyorum malum anahtarsız giriş/çıkış yok. Eşya alacağım kapıyı (arka veya bagaj) açıp, arabayı kitleyip anahtarı cebe atıyorum daha sonra kapı kapattın mı iş tamam, anahtarla işin kalmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kapıyı kilitledikten sonra bagaj kapağını ya da arka kapıları kapatabilmek aslında bir özellik ve Yakup'un da bahsettiği gibi oldukça faydalı. Kapılardan birisi açık ise, dörtlüler yanmadığı gibi, parklar da uzun süre sönmüyor. Ancak araç aslında kilitlenmiş oluyor (tabi açık kalan kapı hariç :) )

--3 dakika sonra eklendi--

Cmax'daki ilk tecrübemi hatırladım. Bir akşam arabayı parkettik, eve çıktık. Baktım bizim araba halen ışıl ışıl. Kilitliyorum tepki yok. Yanına indim. Kilitliyorum ses geliyor, aynalar kapanıyor ama ışıklarda tepki yok. İçine girdim, far ayarlarıyla iç aydınlatma ile oynadım, yine aynı. Sonra aracın etrafını dolanayım dedim, meğer sağ arka kapı tam kapanmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.