Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Almadan Önce Merak Ettiklerim


Berat Türk

Önerilen Mesajlar

Selamın aleyküm abiler 

 

Abilerim bizde 17 senedir vectra a var. Babam masraftan vs bıkmasından mütevellit gerçi araba ile çok iyi ilgilenmiyor normal bi durum yaşıda var yani normal sayılır neyse satcam dedi illa :) ben satılmasını istemiyordum çnkü 17 koca yıl anılar vs bilgi sahibide oldum onu tanıyorum evlat diyorum ona o derece seviyorum üzerinde projemde var. Bende anlaştım iyi bakacak birine satıcam sonrada geri alıcam para toplama durumuma bağlı. Gelelim asıl konuya düşük km dizel  2012 2013 2014 mk3 makyajsız kasa focus almak  istiyoruz. Kronik sorunları, alırken dikkat edilecek detaylar vs önerileriniz, ve birde gelişmiş gösterge paneli ve bi zenon sonradan entegre olurmu ne kadar maliyeti olur ? Ve birde kuga selective jant kullanan oldumu maliyeti ve fotoğrafı varsa çok iyi olur ?

20170501_103734.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Focus 3 Almadan Önce Merak Ettiklerim olarak değiştirdi
34 dakika önce, Berat Türk yazdı:

Kronik sorunları, alırken dikkat edilecek detaylar vs önerileriniz, ve birde gelişmiş gösterge paneli ve bi zenon sonradan entegre olurmu ne kadar maliyeti olur ? Ve birde kuga selective jant kullanan oldumu maliyeti ve fotoğrafı varsa çok iyi olur ?

 

Sorunlar için focus 3 sorunlar kategorisine girip yukardaki sıralama bölümünden fazla yorum alanlara bakarsan hepsini net şekilde görürsün.

Renkli gösterge paneli ve xenon senin tamamen bulma potansiyeline bağlı ama gel gelelim elinde bu ürünü olanlar millete kazık atmak için can atıyor bu sebeple acele etmeden heves etmeden denk gelirse alırsınız. Bunun için başlıklarımız var modifiye kategorisinde az çok örnek fiyatlara denk gelebilirsin. Satılık bölümünde ilanlarda da karşına çıkabilir ama dediğim gibi aldanma kimisi yüksek fiyatla adam aramanın peşinde olabiliyor (acele etmeden...)

Jant da keza böyle ama Kuga özel jantını direkt önermem onlar daha ağır olabilir, gereksiz yük olur arabaya. Arama bölümüne 'kuga jant', 'selective jant' gibi şeyler yazarsan çıkabilir yapan varsa.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kronik sıkıntılar illa ki mevcuttur.

 

-Hız sabitleyici modül kafasına göre takılır bazen çalışır bazen çalışmaz.

-Rolantide titreme yapabilir.

-Sol arka kapı hopörlerinden istenmeyen sesler gelebilir.

-Muadillerine göre içi dardır. 

-Oturma pozisyonu doğru ayarlanmazsa sürücü inerken dizini far açma kapama düğmesine çarpabilir.

-Bazılarında debriyaj balatasından ses gelebilir.

Bazen de ise iç trim sesleri mevcuttur.

 

Bunlar benim gözlemlerim kiminde vardır kiminde yoktur. ve önemle eklemek isterim ki yukarıdaki yazdıklarıma rağmen arabamı çok seviyorum. 

Alalı 5 ay oldu severek binmekteyim.

size bol şanslar.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bazen satmak ve başka model araç almaya niyetleniyorum. Sonra birlikte geçirdiğim 4.5 seneyi ve beni hiç üzmediğini düşünüyorum. Vazgeçiyorum değiştirmekten. Ufak tefek arızalar ve kusurlar olabilir her araçta olabileceği gibi. Genel olarak memnun olunmayacak bir tarafı yok. Hatta birçok rakibinden daha zevkli sürüşünü de sayarsak artıları bile mevcut. Geriye sizin öncelikleriniz kalır (bagaj, diz mesafesi, tüketim, ıvır zıvır)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.