Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus MK3 Bluetooth ile Ses Aktarma Sorunu


Halil Coşgun

Soru

Merhabalar; Arabamda Sony teyp var. Bluetooth bağlantısını yapıyor telefon görüşmemi yapıyorum fakat vide ses ya da telefon uygulamaları üzerinden medya seslerini araca gönderimiyorum. Örneğin youtube dan müzik açıyorum telefonun sesi yok araçtanda ses çıkmıyor. Usb ya da aux dan bağlanırsam herşey normal. Bu konuda yardım istiyorum teyp tesmini paylaşıyorum, bu ekran varken alt resimlerdeki givi navigasyon çalışabiliyor mu ?? Trşekkürler.

IMG_6764.JPG

IMG_6765.JPG

IMG_6766.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 1

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim cerdiğiniz destekten dolayı. Arkadaşlar fabri ayarlarını geri yükledim olmadı ön yüklemeyi sildim olmadı hatta eşleşmiş cihazlardan telefonu sildim boluetooth bağlantısı yaptım sildiğim telefon bağlı olmamasına rağmen geri geldi. Arabanın akü kutup başını söktüm 5 dk bekledim tekrar taktım telefon bağlantısını yaptım herşey normale döndü ce çalıştı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Otomatik Mesaj

Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Navigasyonun çalışması için arama bölümüne navigasyon yazarak konuyu bulabilir veya modifiye kategorisini inceleyebilirsiniz.

 

Başlık ile ilgili bir konu var mesela; https://www.focusclubtr.com/topic/10719-bluetooth-müzik-dinleme-spotify/#comment-324925

Bu tür konular genelde yazılımla alakalı, ben mesela iphone ile dinliyordum.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

pek bir şey anlamadım ama;

- auxa basarak bluetoothu seçiyorsunuz demi?

- hangi ekran? birinci ve ikinci fotoğraftaki ekranlar farklı. Çerçeveye dikkat, ikincide navi yok. özetle, en azından ekran çerçeve değişip kart ve anten eklenmeli. forumda fazlasıyla bilgi var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

telefon modeliniz nedir bilmiyorum ama uygulama genelde şöyle çalışıyor; ben ıphone olarak anlatayım, müzik açtığınızda telefonunuzun ses çıkış menüsü var onu ıphone hoperlör değil de aracı ne olarak görüyorsa örn. autokit. ona getiriyorsunuz ayrıca araç teybinden de bluetooth u seçmeniz gerekir. mantık olarak böyle olmalı. yani sizin sorun telefon çıkışından kaynaklı olabilr.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Teypte telefon bağlıyken aux tuşuna bluetooth çıkana kadar basıyorsunuz. Sonra müzik çalmıyorsa şayet telefondan müzik çaları açıp play diyorsunuz. Arada çalmamazlık yaptığında böyle yapıyorum. Navi yada navisiz teyp farketmez. Direksiyon kumandasından da şarkıları ileri geri yapabiliyorsunuz. Yine bağlanmazsa unutturun telefondan. Teyptende silin. Ve sonra yeniden eşleştirin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
6 dakika önce, Halil Coşgun yazdı:

Müzik çalar haricinde web den ya da sosyal medya uygulamalarından deneyeniniz var mı. örneğin youtube dan müzik aktarabildininiz mi ? 

Evet telefondan çıkan her sesi arabaya aktarabiliyorsunuz. En azından bende o şekilde. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benim aracımdada orjinal sony sistem var.Fotodaki araç benim.Telefonunuz bluetooth ile teybinize bağlıyken,diğer arkadaşlarında dediği gibi birkaç kere aux düğmesine basacaksınız.Ekranda BT AUDIO gibi bişey yazacak.Teybiniz BT AUDIO'dayken telefonunuzdaki tüm sesleri araç hoparlörlerinden duyarsınız.Youtube,whatsapp bildirim sesi,sms sesi,telefondaki navigasyonun yol tarifi sesi hatta yazı yazarkenki tuş seslerine varıncaya kadar tüm sesler araçtan gelir.Ama dediğim gibi AUX tuşundan BT AUDIO moduna alacaksınız teybi.

 

20170209_180705.jpg.a8e9f3195e7d6848b298a877a1a35a70.thumb.jpg.a2d49fc1d35b9e5ca151a4f8402759ab.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.