Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014+ Focus MK3 MCA Soyulan Deri Direksiyon Simidi Çözümü Için Bilgileriniz Bekleniyor [ Bitti ]


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

 

Bu durumun veya bu başvurunun gibi. Yukardaki 'kalkmış' sözüne istinaden dedim bu arada.

 

Biliyorum abi ben durumun tuhaflığına istinaden vurguladım. Aşağıda yazacaklarımı da zaten konuştuk o yüzden sana söylüyormuşum gibi algılama lütfen. İçimi döküyorum.

 

Ben normalde bu durumu bu kadar takmazdım ama bu keyfiyet sinir bozucu. Bir diğer sonuç da şu, sen 3 sene (şu an 4) garanti verdiğin aracın bir parçasına "kullanıldığı" gerekçesiyle garanti veremiyorsan bunun adı aymazlıktır. Hiç yakışık almadı bence.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Semih O. benin arabada 2015 1.ci ay çikisli. Ayni cevabi alirim bende galiba..

 

En iyisi bi kilif alip öyle kullanmak, kotu olmasin gerci ben yil sonu gibi satmayi düsünüyorum ama yinede temiz kalsin..

 

( garantiden ben gösterge paneli degistirmiştim. Soguk havalarda cızik cikiyordu ekranda ) direksiyonada oyle bisey bulsak fena olmazdi :) neyse yapcak birsey yok..

 

Peki bu kronik emsal ornek araclar var vs  diye servise yada otosana dile getirdin mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Deri direksiyonlar bazı araçlarda böyle olabiliyor herhalde, profesyonel deri direksiyon kaplama yapan bir döşemeci buldum hakiki derimi diye sorduğumda isterseniz yaparız ancak deri uzun ömürlü olmuyor kaliteli vinlex yapıyoruz hem deri gibi görünüyor hemde deriye göre çok daha uzun ömürlü oluyor dediler. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu sabah yetkili servise gittim. Otosandan arandığımı söyledim, durumu izah ettim.

Daha önce forumda bahsi geçen 1 yıl garanti durumunu hatırlattı görevli. Yıla bakmaksızın değişim yapılan direksiyonların olduğunu ve benimle birlikte sadece 2 aracın kaldığını söyledim. Sanırım pek hoşuna gitmedi durum görevlinin.

Son durum bu şekilde arkadaşlar. Bana bilgi verilecekmiş, bekleyin dediler.

Tekrar haberdar edeceğim sizi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Son iki talebin sonuçları kesinleştikten sonra bu konuyu kapatacağım arkadaşlar.

İlgili başlığımız burada mevcuttur diğer paylaşımları buraya yapabilirsiniz. https://www.focusclubtr.com/topic/13884-direksiyon-simidi-soyulması/

 

Özetle sorun büyüdüğünde önce servis daha sonra diğer kanallardan markaya ulaşarak sorunu güzelce anlatmanız yeterli gelecektir. 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

7/13/2017 - 12:33 tarihinde, Görkem Çetin yazdı:

Bugün yarım saat önce Otosan'dan arandım. Yetkili servise direksiyon değişimi için servis kaydı yaptırıp randevu almanız gerekiyor dediler. Yoğunluktan dolayı arayamadım. Az önce de Denizli yetkili servisi Yargül Oto'dan aradılar. Bana en uygun olan Salı sabahına randevu verdiler. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.

 

Gidebildiniz mi Salı günü, sonuç geldi mi acaba? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı 2014+ Focus MK3 MCA Soyulan Deri Direksiyon Simidi Çözümü Için Bilgileriniz Bekleniyor [Sonuçlandı] olarak değiştirdi
38 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Bende bugün servise gittim şikayetimi bildirdim. Genel merkeze yollamışlar onay vermemişler. Buradaki emsal kararla tüketici hakları hakem heyetine başvurayımmı? 

 

Ben öyle yapacağım abi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Bende bugün servise gittim şikayetimi bildirdim. Genel merkeze yollamışlar onay vermemişler. Buradaki emsal kararla tüketici hakları hakem heyetine başvurayımmı? 

Bende bugün Fethiye servisine başvurumu yaptım adam umutsuz konuştu. Eğer ret gelirse Otosan merkezi arayacağım oda Olmazsa sizin gibi heyete başvuracağım. Size sorum şu burada emsal karar olarak neyi göstereceğiz acaba yani resmî bir evrak falan varmı forumda.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı 2014+ Focus MK3 MCA Soyulan Deri Direksiyon Simidi Çözümü Için Bilgileriniz Bekleniyor [ Bitti ] olarak değiştirdi
  • Yakup Ç. A., bu konuyu kilitledi
  • Yakup Ç. A., bu konunun kilidini kaldırdı
Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.