Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014+ Focus MK3 MCA Soyulan Deri Direksiyon Simidi Çözümü Için Bilgileriniz Bekleniyor [ Bitti ]


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Makyajlı kasa focus'lar da 2 çeşit farklı malzemeden üretilen direksiyon kullanıyorlar belli ki. 2015 model focus'um var ve direksiyonu soyulmaya müsait olan ilk üretimden. Direksiyonunda sorun çıkanlar değişim yapıyor ve başka malzemeden üretilmiş yeni direksiyonlar takılıyor. Ben direksiyonuma çok iyi baktığım için henüz soyulma yok. Ama belli ki bu malzemeden üretilmiş direksiyonlar ne kadar iyi bakarsan bak soyulma riskini daha fazla taşıyor. Direksiyonu soyulduğu için daha farklı, dayanıklı ve yeni malzemeden üretilmiş bir ürün araçlara takılıyorsa, yani önceki direksiyonun malzeme açısından dayanıksız olduğunu üretici kabul etmişse ( yeni üretim malzemeden bu anlaşılıyor ), o zaman direksiyonu soyulmamış tüketicilerin de bu yeni malzemeden yapılan direksiyonları araçlarına garantiden monte ettirmeye hakkı olması gerek diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, okan ali yazdı:

@Cenk Demirel sende bizim kadroya dahil olabilirsin :)

 

şu an için sorun olmayan ama ileriki zamanda, olabilir kadroya.. 

Kesinlikle gerekli bir sey bu. Onumuzdeki mayis aracimin garantisi bitecek. Ben eski malzemeden uretilmis direksiyona iyi baktim veya ben de bu kusur olusmadi diye daha dayanikli ve farkli malzemeden uretilmis direksiyonu neden garantiden degistiremeyeyim ki.. Garanti bitince sorun yasarsam buyuk ihtimal isi yokusa surup cebimden almaya calisacaklar. Bence bununla ilgili de kamuoyu olusturmamiz gerek kesinlikle.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arabanızın binlerce parçası var ve bunların birkaçı zaten değişiyor ama haberimiz yok, hangi birini takip edip peşinden koşuyoruz :D Üretici malını geliştirir gayet doğaldır, ölümcül hata olmadıkça hiçbir seri üretim marka bunları almaz, sorun olursa alır önüne bakar ancak. :) Gerçekçi olmak gerek, forum olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptığımız inancındayım en azından kendi adıma, benim işim tamamdır. Ne konuda ilgileniyorum dedim hatırlamadım şu an :) 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Arabanızın binlerce parçası var ve bunların birkaçı zaten değişiyor ama haberimiz yok, hangi birini takip edin peşinden koşuyoruz :D Üretici malını geliştirir gayet doğaldır, ölümcül hata olmadıkça hiçbir seri üretim marka bunları almaz, sorun olursa alır önüne bakar ancak. :) Gerçekçi olmak gerek, forum olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptığımız inancındayım en azından kendi adıma, benim işim tamamdır.

Çabalarınız için tekrar teşekkürler Allah razı olsun :) Sorunlu olan veya olabilecek parçaların hepsinin anında garantiden değişimi gibi bir durum tabii ki söz konusu olamaz. Lakin sorunlu üretime sahip olduğu tespit ve tescil edilen parçaların, en azından müşterilerin garantisi bittikten sonra bile zorluk çıkarılmadan ve para alınmadan garantiden değişimini sağlamaya yönelik bir uygulamaya geçilmesi gerekiyor. Mantık çerçevesinde bakıldığında söylediğiniz doğru, ama benim aracımın garantisi bittikten sonra sorunlu olduğu tespit edilen parçaların bozulması, yıpranması halinde maliyetinin tüketiciye yüklenebilme eğilimi de bir o kadar mantıksız bir hareket. Bizim tüketici olarak distribütör firmadan beklediğimiz tek şey ' sorunlu üretime sahip olduğu tespit edilen direksiyon malzemesinin, araçlarınızın garantisi bitse bile iyi niyet altında hiç bir ücret alınmadan değişiminin yapılacağı ' sözünü alabilmektir. Çünkü bu bizim hakkımızdır :)

Cenk Demirel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı 2014+ Focus MK3 MCA Soyulan Deri Direksiyon Simidi Çözümü Için Bilgileriniz Bekleniyor [ Bitti ] olarak değiştirdi
  • Yakup Ç. A., bu konuyu kilitledi
  • Yakup Ç. A., bu konunun kilidini kaldırdı
Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.