Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga 1.5 Tdci Kullanıcı Tüketim Değerleri


Mehmet Şafak

Önerilen Mesajlar

15 dakika önce, H. Cenk yazdı:

https://www.spritmonitor.de/en/detail/799864.html

 

ortalaması 6,03 ... 

her depoya bakıyorum. 5,74 ile 6,28 arasında değerler çıkıyor.

i

Dizel almam ben abi. 1.0 ın gözünü sevim. 6.6lt şuan neredeyse 2000km dir. Basarsan yakıyor ama sakin kullanımda gayet yetiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önceki aracınız ne idi? Bir de motorda bir açılma oldu mu? Performanstan ne ölçüde memnunsunuz? Mesela hafif rampada hızdan düşmeden ilerliyordur muhtemelen ama dip gaz yapınca hızlanma isteği gösterebiliyor mu? 


Kemal bey merhaba. Önceki aracım 2016 titanium dizel Focus'tu. Daha önce de belirttim, tabiki Focus gibi değil ama gayet tatmin ediyor performans noktasında. Evet hafif rampada sıkıntı yaşanmıyor, dip gaz yaptigimda çok net ve sırtınızı koltuğa net yaslatan bir ivmelenme yok tabi ama belli bir atilim da var, eğime ve aracın içindeki ağırlığa göre değişiyor...

Sent from my LG-D723 using FocusClubTr.com mobile app

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
İlk depoda 7.8 di. 5.1 şehirler arası 120 sabit hızla elde edildi. Yoğun şehir içi kullanımda 6.0 litre civarlarında seyreder tahminim. Bu cüssede bir araç için bence iyi rakamlar.


Mehmet bey, önceki mesajınızda paylaştığınız 2. Fotoğraftaki 5.1 lik tüketim değeri sanırım uzun yol ama klima ve aracın yük durumu nasıldı? Tahminlerin de altında gibi görülüyor çünkü merak ettim..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Dün 630 kmlik şehirler arası yolculuğu tamamladım. Araçta 2 yetişkin, 2 çocuk, full bagaj vardı. genelde 120-130kmh ile gittim, az yakasın diye özenmedim, yol bilgisayarın ekranını hiç takip etmeden kullandım. Araç Ort hızı 93kmh olarak gösteriyor. Sonuçta 6.5lt/100km ile yolculuk yapmışım. Ben 5.5-6 arası birşey bekliyordum. Düşününce bu cüsseye bu yakıt normal. Yakında şehir içi tüketimini de göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.