Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi


Tevfik

Önerilen Mesajlar

abi aman diyeyim...açıkçası fragmanlarını izlediğimde "ananıskiiiii" olmuştum ama film çok tırto çıktı. yani bu film için bi ton şey daha yazardım ama sırf tevfik abim paylaştığı için burada bırakıyorum.. izlemek isteyen, bunların gerçek görüntüler olmadığını bilerek izlesin lütfen..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Üç Silahşörler (2011)

The Three Musketeers

Alexandre Dumas’ın tekrar sinemaya uyarlanan bu unutulmaz hikayesinde asabi bir genç olan D’Artagnan (Logan Lerman) ve Üç haydut silahşör (Matthew Macfadyen, Luke Evans ve Ray Stevenson) kötÜlÜklere karşı koymak için gÜçlerini birleştirir. Şeytani planları olan Richlieu’yu (Christoph Waltz) durdurmak için Buckingham (Orlando Bloom) ve hain Milady (Milla Jovovich) ile karşı karşıya kalacaklardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

TenTen'in Maceraları (2011)

The Adventures of Tintin

Günümüzün en yenilikçi öykü anlatıcılarından ikisi, Oscar® ödüllü yönetmen Steven Spielberg ve Oscar ödüllü yapımcı Peter

Jackson, 3D teknolojisinden sonuna kadar yararlanan bir sinema olayına -dünyanın dört bir yanında geçen ve saklı gizemler, tehlikeli suçlular, kadim sırlarla dolu, destansı bir maceraya- imza atarak aksiyon, mizah ve baş döndürücü öykü anlatımından oluşan, insanları kuşaklar boyunca heyecanlandırmış klasik serüvenlere görkemli bir şekilde yeniden hayat veren bir film

ortaya çıkarıyor: The Adventures of Tintin, The Secret of the Unicorn/Tenten'in Maceraları. Herge'in yarattığı, uluslararası beğeni kazanmış ve unutulmaz karakterleri temel alan filmin öyküsü, doyumsuz bir meraka sahip genç muhabir Tenten (Jamie Bell) ile sadık köpeği Milu'nun, bomba gibi bir sırra ev sahipliği yapan bir maket gemi bulmasıyla başlar. Asırlık bir gizemin içine çekilen Tenten, Ivan Ivanoviç Sakharine'in (Daniel Craig) hedefi olur. Bu şeytani kötü adam, Tenten'in Kızıl Rackham adlı aşağılık korsana ait paha biçilmez hazineyi çaldığına inanmaktadır. Ancak köpeği Milu'nun, nemrut ve geçimsiz Kaptan Haddock'un (Andy Serkis) ve Dupond ve Dupont adlı sarsak dedektiflerin (Simon Pegg ve Nick Frost) yardımıyla, Tenten dünyayı dolaşarak nefes kesen bir kovalamaca sonunda düşmanlarını atlatıp, Tekboynuz'un son istirahatgâhını bulacaktır. Bu gemi enkazı, belki de muazzam bir servet... ve kadim bir lanet barındırmaktadır. Fırtınalı denizlerden Kuzey Afrika çöllerinin kumlarına, her durak Tenten'i ve arkadaşlarını gitgide artan bir heyecan ve tehlike dalgasıyla karşı karşıya bırakarak, herşeyi riske attığınızda, yapabileceklerinizin sınırının olmadığını kanıtlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Görevimiz Tehlike 4 (2011)

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Tom Cruise, Ethan Hunt rolüyle geri dönüyor.

Çekimleri Prag, Moskova, Vancouver ve Dubai'de yapılan ve dünyanın en yüksek binası olan Dubai'deki Burj Khalifa / Burç Halife'yi de ziyaret edeceğimiz bu filmde, işler daha da sarpa saracak. Oscar ödüllü yönetmen Brad Bird'in çektiği filmde Tom Cruise'a, yanındaki genç ajan rolünde Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway ve Ving Rhames gibi isimler eşlik ediyor.

Bir bombalama olayının tüm IMF takımına yıkılmaya çalışılmasının ardından, Ethan Hunt ve ekibi sıra dışı bir göreve çıkıyor. Tehlike hiç bu kadar yüksek, aksiyon hiç bu kadar hararetli, Görev hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı! -

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mahşer Günü (2011)

The Divide

The Divide, "The Fallout" olarakta bilinen film, New York’ta nasıl olduğu bilinmeyen çok büyük ve gizemli bir patlama ile başlamaktadır. Bu yapımda kıyamet sonrası hayatta kalmayı başaran 8 kişilik bir grubun mahsur kaldıkları sığınakta kurtarılmayı beklerken birbirlerine düştükleri gerilim yüklü dakikaları konu almaktadır

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi (2011)

Nicolas Cage'in tekrar Johnny Blaze/Hayalet Sürücü rolünde yeniden beyazperdede seyredeceğimiz devam filminde bu sefer Blaze'in Doğu Avrupa'da, kendisini insan formuna sokmaya çalışan şeytan ile mücadele ediyor.

Çekimleri ülkemizde Kapadokya ve Pamukkale'nin yanı sıra Romanya'nın Transilvanya bölgesi, Sibiu, Bükreş ve Gorj kentlerinde gerçekleştirilen yapımın 75 milyon dolara mal olduğu tahmin ediliyor. Columbia Pictures yapımcılığında kotarılan filmin yönetmenliğini ise daha önce Crank ve Gamer filmlerinde de beraber çalışmış olan Mark Neveldine ve Brian Taylor birlikte üstleniyor

Tevfik tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Entelköy Efeköy'e Karşı (2011)

Entelköy Efeköy'e karsi

Metropolde yaşamanın yarattığı keşmekeşten kurtulup, hep hayalini kurdukları doğayla baş başa bir yaşam sürmek isteyen bir grup ekolojist, Ege’de bir komün köyü inşa ederler. Kentli ekolojistlerin köylerine yerleşmelerinden dolayı çok memnun olan köy halkı, artık hiçbir işe yaramayan kıraç tarlalarını ve eski evlerini değerinden fazla fiyata aldıkları için aktivistleri büyük bir sevgiyle karşılar. Her şey yolundadır, ta ki bölgeye kurulması gündemde olan termik santral kararı onaylanana kadar… Termik santral ile birlikte eski köylüler ile köyün yeni sakinleri aktivistler arasında ilginç bir süreç başlar ve olaylar karşılıklı protestoyla tam bir komediye dönüşür.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gri Kurt (2011)

The Grey

Petrol çalışmaları için uçakla yola çıkan ekip, bindikleri uçağın düşmesiyle ormanda mahsur kalırlar. Vahşi hayvanlara yem olmamak için yaşam savaşı vermeye başlayan ekip, Ottway'ın kararları doğrultusunda yol alacak ve hayatta kalmak için her şeyi yapacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Man on a Ledge (2012)

Görevden ihraç edilmiş eski bir polis olan Nick Cassidy (Sam Worthington), Manhattan'da bir otelin çatı katına çıkarak masumiyetini kanıtlamak için intihar girişiminde bulunur. Bir kadının çığlığı üzerine New York Polis Departmanı'ndan görevlendirilen bir ekip olay yerine gelir ve psikolog polis memuru Lydia Anderson (Elizabeth Banks), Nick'i ikna edip indirmesi için görevlendirilir. Bu arada Nick ana caddeye basınla birlikte büyük bir kalabalık toplayıp, ilgi çekmeyi de başarmıştır.

Fakat bu intihar girişimi aslında büyük bir elmas soygununu rahatça gerçekleştirmek için planlanmış bir oyundan ibarettir. Nick, haksızlığa uğrayarak görevden alındığını iddia eder; intikam planı da oldukça kurnaz ve 'sınırdadır'...

not:mutlaka seyredin keyif verici bir film oyun içinde oyun şeklinde..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 Aptal (2009)

1187043.jpg

Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

mutlaka okula gidenler bilhassa mühendislik okuyanların cok hoşuna gidicek..benim oglantavsiye etti..seyrettim günümüzdeki ezberi dayalı egitim sistemini hicveden..yeryer komik ve düşündürücü bir film günümüzde dostluklara hala önem veren insanlar için.....seyredin lan işte...alla alla..adamı ayar etmeyin... :nazar:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.